Stoiximan Super League

Με αρκετές αλλαγές κόντρα στον Παναθηναϊκό η ΑΕΛ

Μια… διαφορετική ΑΕΛ αναμένεται να παραταχθεί στην Λεωφόρο για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό (30/04, 19:00), αφού οι «βυσσινί» ταξίδεψαν στην Αθήνα με αρκετές αλλαγές. Μέσα και ο Ρέντζας.

Με σημαντικές αλλαγές στην αποστολή της θα ταξιδέψει η ΑΕΛ για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό, με την οποία πέφτει η αυλαία της κανονικής διάρκειας στην φετινή Σουπερλίγκα.

Σε αυτή δεν θα βρίσκονται οι τιμωρημένοι Αβραάμ και Μασαλέσα ενώ για λόγους τακτικής έμειναν εκτός οι Ικάουνιεκς, Γκουλουζάντε, Ρέγες, Γκαχέχο, Τσακοπίνο, Ντοντό, Τικίτο, Γιοβάνοβιτς, Μονιάκης. Αντίθετα, προπονήθηκε κανονικά και ως εκ τούτου συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Βασίλης Ρέντζας.

Υπενθυμίζουμε πως οι «βυσσινί» έχουν ήδη εξασφαλίσει την παραμονή τους στη μεγάλη κατηγορία και έτσι ο προπονητής της ομάδας, Αντρέας Πάους επέλεξε τους εξής ποδοσφαιριστές: Θεοδωρόπουλος, Ξενοδόχοβ, Ρέντζας, Ναβάρο, Μασούρας, Γκόλιας, Φάρκας, Καρατάσιος, Κόντορ, Αναστασόπουλος, Φατιόν, Ντέλετιτς, Κουτσιανικούλης, Βαρέλα, Αγκάνοβιτς, Λαμπρόπουλος, Ευμορφίδης, Ναζλίδης και Καπός..

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x