Κύπελλο Ελλάδας

Καλφόγλου στους ανθρώπους της ΑΕΚ: «Έκανα λάθος, θα παραιτηθώ»

Όπως αναφέρουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ, ο επόπτης, Γιώργος Καλφόγλου, που έκανε το τραγικό λάθος να μετρήσει το γκολ-σκάνδαλο του Ενρίκε τους ανέφερε πως θα παραιτηθεί!

Την παραίτησή του αναμένεται να κάνει γνωστή ο β’ βοηθός του τελικού Κυπέλλου, Γιώργος Καλφόγλου. Όπως έγινε γνωστό από τους ανθρώπους της ΑΕΚ, ο επόπτης τους ζήτησε συγνώμη μετά το τέλος του αγώνα και τους είπε πως θα δηλώσει την παραίτησή του!

«Καταστράφηκα, έκανα λάθος, θα δηλώσω παραίτηση, έκανα λάθος. Τι άλλο να κάνω; Συγνώμη», ήταν τα λόγια του Καλφόγλου στους ανθρώπους της ΑΕΚ!

Ο επόπτης ζήτησε συγνώμη και από τον αρχηγό της ΑΕΚ, Πέτρο Μάνταλο, ο οποίος με τη σειρά του πήγε να διαμαρτυρηθεί. «Πέτρο έχεις δίκιο, δεν μπορώ να το πάρω πίσω», του ανέφερε σχετικά!

Τα κροκοδείλια δάκρυα του Καλφόγλου δεν πείθουν κανέναν, γιατί όπως δείχνει το ριπλέι είναι στην ίδια ευθεία, βλέπει τη φάση ξεκάθαρα και διακρίνει εύκολα ότι ο Ενρίκε είναι τουλάχιστον 1,5 μέτρο οφσάιντ. Κατά συνέπεια ο Καλφόγλου προφανώς δεν μπορεί εκ των υστέρων να υποστηρίζει ότι έκανε ένα απλό λάθος.

Ειδικά, όταν ο ίδιος επόπτης έχει δει στο 6' το... μισό παπούτσι του Λάζαρου που είναι οφσάιντ και δεν καταλογίζει του γκολ του διεθνούς εξτρέμ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x