Αποκάλυψη ΣΠΟΡ FM: Συμπληρωματική έκθεση του παρατηρητή για τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό

Σε συμπληρωματική έκθεση για τα όσα συνέβησαν στον τελικό Κυπέλλου προχώρησε ο παρατηρητής του αγώνα.

Όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Παπαθεοδώρου στον ΣΠΟΡ FM, ο Νίκος Βακάλης διόρθωσε το κομμάτι όπου έκανε λόγο για εισβολή και επεισόδια των φίλων του ΠΑΟΚ με τα ΜΑΤ στις 20:44.

Πιο συγκεκριμένα, στη νέα του έκθεση αναφέρει πως «κακώς κατέγραψα ότι υπήρξε είσοδος ΠΑΟΚτσήδων ή συμπλοκή με δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ στις 20:44. Η αλήθεια είναι πως αυτό συνέβη στις 18:20 και διήρκεσε για περίπου 10'. Τότε ερρίφθησαν και τα αντικείμενα που ανέφερα στην αρχική έκθεση. Τότε είχαμε την καύση ενός μηχανήματος που ήταν τοποθετημένο στα κουλουάρ του στίβου. Αμέσως μετά, περίπου στις 18.35, άρχισαν τα επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων στην αερογέφυρα του άνω διαζώματος, με τα γνωστά επακόλουθα, τα οποία σταμάτησαν περίπου στις 19.00».

Παράλληλα εξηγεί γιατί προέβη σε αυτή την κίνηση: «Συναισθανόμενος την σοβαρότητα της κατάστασης και μη θέλοντας να ευνοήσω ή να αδικήσω κανέναν ή τίποτα, νιώθω την ηθική υποχρέωση να συντάξω τη συμπληρωματική - τροποποιητική έκθεση που αποκαθιστά την ορθότητα της αναφοράς».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ