Stoiximan Super League

Τρεις επιστροφές και… 2 εκατ. ευρώ για Ολυμπιακό

Στον Ολυμπιακό αναμένεται να επιστρέψουν τρεις παίκτες που αγωνίστηκαν ως δανεικοί στο εξωτερικό, ενώ στα ταμεία του συλλόγου θα μπουν 2 εκατ. € από την παραμονή της Πάλας στη Premier League.

Την ώρα που ακόμα δεν έχει τελειώσει το θέμα προπονητή για τον Ολυμπιακό, τρεις ποδοσφαιριστές του που φέτος αγωνίστηκαν ως δανεικό σε ομάδες του εξωτερικού παίρνουν τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα.

Ήδη στην Αθήνα βρίσκεται ο Παϊτίμ Κασάμι, ο οποίος έπαιξε στη Νότιγχαμ Φόρεστ, και δείχνει αποφασισμένος του χρόνου να παίξει στους πρωταθλητές Ελλάδας. Από εκεί και πέρα, ο Φελίπε Πάρντο και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, οι οποίοι ήταν στη γαλλική Ναντ και την αγγλική Χαλ, επιστρέφουν, χωρίς να είναι σίγουρο αν θα παραμείνουν στην ομάδα.

Ο Νορβηγός μπακ, μάλιστα, θα ήθελε να παραμείνει στην Premier League, αλλά δεν τον βοήθησαν οι τραυματισμοί που είχε κατά τη διάρκεια της σεζόν και έμεινε αρκετό καιρό εκτός δράσης.

Εν τω μεταξύ, στα ταμεία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ θα μπουν άλλα 2 εκατ. μετά την πώληση του Λούκα Μιλιβόγεβιτς, καθώς η Κρίσταλ Πάλας εξασφάλισε το Σαββατοκύριακο της παραμονής της στην πρώτη κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x