Ευρώπη

Τέλος η… σεζόν για Μπαρτσελόνα και Μπαρτζώκα!

Την ήττα με 67-64 από τη Βαλένθια γνώρισε η Μπαρτσελόνα, με τις «νυχτερίδες» να κάνουν το 2-1 στη σειρά και να προκρίνονται στα ημιτελικά και την ομάδα του Μπαρτζώκα να λέει… αντίο στη σεζόν!

Με μοιραίους τους Ρένφρο και Ράις στο τέλος, που αστόχησαν σε διαδοχικά τρίποντα, η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε 67-64 από τη Βαλένθια και αποχαιρέτισε τη φετινή –και αποτυχημένη- σεζόν, αφού με το 2-1 που έκαναν στη σειρά οι «νυχτερίδες», συνεχίζουν στα ημιτελικά του ισπανικού πρωταθλήματος.

Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Σαν Εμετέριο με 13 πόντους, με τον Ράφα Μαρτίνεθ να προσθέτει 12 και τον Ντούμπλιεβιτς να κάνει νταμπλ-νταμπλ με 10 πόντους και 15 ριμπάουντ.

Από την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, που ολοκληρώνει μία πολύ κακή χρονιά με πολλά προβλήματα τραυματισμών, χωρίς να έχει κατακτήσει κάτι και μένοντας εκτός οκτάδας από την Ευρωλίγκα, πρώτος σκόρερ ήταν ο Ράις με 18 πόντους, ενώ ο Τόμιτς είχε 14. Ο Στράτος Περπέρογλου είχε 7 πόντους, ισάριθμα ριμπάουντ και 1 ασίστ, ενώ ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ τελείωσε το ματς με μόλις 2 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 19-14, 31-26, 49-47, 67-64

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x