Super League 2

Αυτά αναφέρονται για Τζεμπούρ στο έγγραφο της Αστυνομίας!

Ο Ράφικ Τζεμπούρ αναζητείται από την Αστυνομία, με τον Αλγερινό επιθετικό να υποστηρίζει ότι πρόκειται για ψέματα. Διαβάστε τι αναφέρεται στο σχετικό έγγραφο που κοινοποιήθηκε και στην Εισαγγελία.

Η Αστυνομία συνεχίζει να αναζητά τα ίχνη του Ράφικ Τζεμπούρ που έχει μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη λόγω ενός αυτοκινήτου που είχε οδηγήσει την εποχή που ήταν στην ΑΕΚ και το οποίο ήταν κλεμμένο.

Εκείνη την εποχή του έγινε έλεγχος από την Τροχαία και διαπιστώθηκε η παρανομία και ο Αλγερινός ποδοσφαιριστής (νυν του Άρη) υποστήριξε ότι το είχε δανειστεί από φίλο του που είχε έκθεση με μεταχειρισμένα οχήματα.

Ο 33χρονος επιθετικός κάνει λόγο για ψέματα και τονίζει ότι δεν τον ψάχνει η Αστυνομία, αλλά σύμφωνα με τη «Live Sport» έχει σταλεί έγγραφο σε ποδοσφαιρικές Αρχές από το αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου που έχει κάνει κοινοποίηση και στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Στο έγγραφο αναφέρεται…

ΘΕΜΑ: «Διενέργεια Προκαταρκτικής Εξέτασης κατόπιν παραγγελίας Εισαγγελέως Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Σε εκτέλεση ανωτέρω σχετικής παραγγελίας, παρακαλούμε όπως το ταχύτερο δυνατό μας γνωστοποιήσετε την δηλωθείσα διεύθυνση κατοικίας του υπηκόου Γαλλίας DJEBBOUR RAFIK, ο οποίος τυγχάνει παίκτης του Άρη, προκειμένου η υπηρεσία μας να περαιώσει τη σχετική δικογραφία άμεσα
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x