Stoiximan Super League

Λιβάγια, ο εκλεκτός της ΑΕΚ (video)

Αρκετούς υποψήφιους, αλλά ένα μεγάλο φαβορί έχει πλέον η θέση του σέντερ φορ στην ΑΕΚ. Με δυνατή σεζόν στην Primera και αξιοπρόσεκτη εμπειρία για τα 23 του χρόνια, ο Μάρκο Λιβάγια είναι ο εκλεκτός.

Έτοιμη να κλείσει το ένα από τα δυο «κανόνια» που στοχεύει για την επίθεση φαίνεται η ΑΕΚ.

Έχοντας προχωρήσει για τα καλά της επαφές της με τη Λας Πάλμας, η «Ένωση» είναι κοντά στο να κάνει δικό της τον Μάρκο Λιβάγια.

Ο Κροάτης σέντερ φορ αποτελεί το πρώτο φαβορί για τη θέση του σέντερ φορ και μάλιστα με μια συμφωνία ακόμα πιο συμφέρουσα για την «Ένωση» απ’ αυτή που έκανε τον περασμένο χειμώνα για τον Αραούχο.

Διότι οι «κιτρινόμαυροι» προσπαθούν να αποκτήσουν επίσης δανεικό τον Λιβάγια, έχοντας ωστόσο μια λογική οψιόν να τον αγοράσουν -εφόσον τους ικανοποιήσει- το προσεχές καλοκαίρι.

Όσο για τις πιθανότητες να τους… ικανοποιήσει, μοιάζουν αρκετά μεγάλες αν αναλογιστεί κανείς το βιογραφικό του Λιβάγια. Όχι μόνο εξαιτίας της καλής σεζόν που έκανε πέρυσι στο (πολύ υψηλότερο) επίπεδο της Ισπανίας, μετρώντας συνολικά 26 παιχνίδια με 7 γκολ και 3 ασίστ.

Αλλά και επειδή ήδη στα 23 του, ο Κροάτης έχει προλάβει ήδη να φορέσει τη βαριά φανέλα της Ίντερ, να παίξει μια γεμάτη σεζόν στη Serie A με την Αταλάντα και να πάρει μεταγραφή 6 εκατ. ευρώ στη Ρούμπιν Καζάν. Παράλληλα, έχει φορέσει και τη φανέλα της Έμπολι πριν τη Λας Πάλμας, ενώ είναι διεθνής και με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Κροατίας.





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x