Ελλάδα

Στον Παναθηναϊκό ο Λεκαβίτσιους! (video)

Και ξαφνικά σταν Παναθηναϊκό ο Λούκας Λεκαβίτσιους! Η Ζαλγκίρις Κάουνας ανακοίνωσε την παραχώρηση του 23χρονου Λιθουανού γκαρντ στο τριφύλλι, ο οποίος εξαργύρωσε την φετινή του «εκτόξευση».

Μεταγραφή και κάτω από άκρα μυστικότητα για τον Παναθηναϊκό!

Η Ζαλγκίρις Κάουνας ανακοίνωσε την παραχώρηση του άκρως εξελίξιμου γκαρντ, Λούκας Λεκαβίτσιους, στον Εξάστερο!

Οι πράσινοι πλήρωσαν 100.000 ευρώ για το buy out του παίκτη και τον έκαναν δικό τους. Πρόκειται για τον ταχύτατο 23χρονο βραχύσωμο (1,83μ.) αριστερόχειρα, ο οποίος φέτος ήταν εντυπωσιακός στην Ευρωλίγκα και προορίζεται για back up του Καλάθη, δίνοντας ποιοτικές λύσεις στον «1» (κάτι που ουσιαστικά δεν υπήρχε πέρσι).

Φυσικά, η μεταγραφή του Λιθουανού πλέι μέικερ δεν σχετίζεται με την παραμονή/αποχώρηση του Τζέιμς, καθώς είναι δεδομένο πως ακόμα κι αν δεν μείνει ο Αμερικανός, θα αποκτηθεί «δυνατός» γκαρντ με έφεση στο σκοράρισμα.

Ο Λεκαβίτσιους γεννήθηκε στις 30 Μαρτίου του 1994. Αναδείχθηκε στη Ζαλγκίρις και από το 2014 είναι μέλος της πρώτης ομάδας κατακτώντας τρία πρωταθλήματα, ενώ βρίσκεται στην προεπιλογή της χώρας του για το προσεχές Ευρωμπάσκετ.

Φέτος έκανε την «εκτόξευση» στην Ευρωλίγκα έχοντας 8,8 πόντους (75,9% βολές, 50,7% δίποντα, 33,8% τρίποντα), 3,5 ασίστ, 1,9 ριμπάουντ και 1,7 λάθη σε 18:06 λεπτά ανά αγώνα σε 30 εμφανίσεις, αποτελώντας ουσιαστικά τον αναπληρωματικό πλέι μέικερ και δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία στην οργάνωση του παιχνιδιού.




Δείτε βίντεο με τα highlights του νεοαποκτηθέντα άσου του Παναθηναϊκού





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x