Stoiximan Super League

Πλησιάζει σε Καστιγιέχος, ψάχνεται και για στόπερ ο Απόλλων

Κοντά στην απόκτηση του 31χρονου Αργεντινού φορ, Γκονζάλο Καστιγιέχος, βρίσκεται ο Απόλλων Σμύρνης. Ψάχνεται στο εξωτερικό για στόπερ, παίζουν και οι Γούτας-Ρισβάνης υπό προϋποθέσεις!

Συνεχίζεται το… σαφάρι του Απόλλωνα Σμύρνης στην Λατινική Αμερική. Μερικές ημέρες μετά το «ναυάγιο» με τον Αντρές Ρίος, οι άνθρωποι της Ελαφράς Ταξιαρχίας εντόπισαν ακόμη έναν ποδοσφαιριστή για την κορυφή της επίθεσης.

Ο λόγος για τον Γκονζάλο Καστιγιέχος. Ο 31χρονος επιθετικός αγωνιζόταν στην δεύτερη κατηγορία της Αργεντινής με τη φανέλα της Φέρο Καρίλ Οέστε, με την οποία έπαιξε 38 παιχνίδια και σκόραρε 15 τέρματα. Ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχουν συζητήσεις, οι οποίες σε καλό δρόμο και δεν είναι καθόλου απίθανο στο άμεσο διάστημα να προκύψει συμφωνία και ο ποδοσφαιριστής να μεταβεί στην Ελλάδα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

inner

Ο Καστιγιέχος έχει εξαιρετικό όνομα στην Αργεντινή, έχοντας παίξει κατά το παρελθόν στην πρώτη κατηγορία και σε καλές ομάδες. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ροσάριο Σεντράλ, για να ακολουθήσουν οι Λανούς, Μπαρτσελόνα (του Εκουαδόρ), Αρχεντίνος Τζούνιορς και την περασμένη σεζόν η Φέρο Καρίλ Οέστε.

Για την κορυφή της επίθεσης υπάρχει και ο Βαγγέλης Μάντζιος (τον οποίο γνωρίζει άριστα και έχει σε μεγάλη εκτίμηση ο τεχνικός της ομάδας Άκης Μάντζιος), ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό το διάστημα της τιμωρίας του για την υπόθεση ντόπινγκ και δεν μπορεί να προχωρήσει προς το παρών η περίπτωσή του.

Όσον αφορά την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας, οι άνθρωποι του Απόλλωνα κοιτάζουν αρκετά στην αγορά του εξωτερικού. Ωστόσο, έχουν στραμμένα τα μάτια τους και στην Ελλάδα. Δύο περιπτώσεις που έχουν εξεταστεί και έχουν γίνει επαφές είναι του Δημήτρη Γούτα και του Σπύρου Ρισβάνη (σσ. για να αποκτηθεί κάποιος εκ των δύο ως δανεικός από τον Ολυμπιακό). Οι δύο παίκτες, όμως, έχουν ως προτεραιότητα το εξωτερικό και εφόσον δεν έχουν βρει ομάδα μέχρι τα τέλη του Ιουλίου, θα κοιτάξουν και στο εσωτερικό.

inner

Από την πλευρά τους, όμως, οι «κυανόλευκοι» πολύ δύσκολα θα περιμένουν μέχρι τότε έναν εκ των δύο παικτών, καθώς θέλουν να αποκτήσουν έναν στόπερ μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας. Εάν δεν έχει βρεθεί ο εκλεκτός μέχρι τότε, πιθανότατα να στραφούν ξανά σε έναν εκ των δύο ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού.

Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x