Επικαιρότητα

33χρονος Ρουμάνος έκλεψε 13 μηχανάκια στη Λακωνία

Κάθε εβδομάδα έκλεβαν και από ένα δίκυκλο από διάφορα χωριά του Δήμου Ευρώτα στη Λακωνία, ένας 33χρονος Ρουμάνος και οι άγνωστοι μέχρι στιγμής συνεργοί του...

Κάθε εβδομάδα έκλεβαν και από ένα δίκυκλο από διάφορα χωριά του Δήμου Ευρώτα στη Λακωνία, ένας 33χρονος Ρουμάνος και οι άγνωστοι μέχρι στιγμής συνεργοί του. Σταμάτησαν, πάντως, στις 13 κλοπές που αποδείχθηκαν... γρουσούζικες καθώς ο αλλοδαπός ταυτοποιήθηκε.

Χρειάστηκε να ενώσουν τις δυνάμεις τους οι αστυνομικοί των τμημάτων Σκάλας, Βλαχιώτη και Περιφέρειας Σπάρτης, για να εξιχνιαστούν οι αλλεπάλληλες κλοπές που είχαν ξεκινήσει στις 25 Ιανουαρίου. Στο διάστημα αυτό, οι δράστες είχαν αρπάξει 12 μοτοσικλέτες και μοτοποδήλατα, οκτώ από τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ είχαν «ρουφήξει» και 130 λίτρα πετρελαίου κίνησης από ένα αυτοκίνητο.

Ο 33χρονος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, αλλά σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης. Σε αυτήν, περιλαμβάνονται και οι άγνωστοι συνεργοί του, για την ταυτοποίηση των οποίων συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x