Stoiximan Super League

«Κλείνει» Ινσούα ο Παναθηναϊκός, πάει και για στόπερ

Έτοιμος να αποκτήσει τον Εμάνουελ Ινσούα είναι ο Παναθηναϊκός και αναμένεται να σημειωθούν άμεσα οριστικές εξελίξεις. Απόφαση για να κινηθούν για στόπερ πήραν οι «πράσινοι». Ανακοινώνεται ο Τζανδάρης.

Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού θα γίνει, όπως όλα δείχνουν, ο Εμάνουελ Ινσούα, ο οποίος αποτελεί τον εκλεκτό του Μαρίνου Ουζουνίδη για το αριστερό άκρο της άμυνας και έρχεται για να δώσει «μάχη» με τον Νίκλας Χουλτ.

Το «τριφύλλι» έχει έρθει εδώ και κάποια 24ωρα σε συμφωνία με την Ουντινέζε για δανεισμό (ίσως αποκτηθεί ως ελεύθερος, με τους Ιταλούς να διατηρούν ποσοστό μεταπώλησης) του Αργεντινού ποδοσφαιριστή και οι διαπραγματεύσεις για να κλείσει άμεσα τον παίκτη συνεχίστηκαν κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Πλέον, τα βρήκε προφορικά και με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και εκτιμάται ότι εντός της ημέρας θα κλείσει οριστικά η υπόθεση και πως θα βρεθεί προσεχώς στη χώρα μας ο Ινσούα για τα τυπικά της υπόθεσης, όπως αναφέρεται στην «Πράσινη».

Παράλληλα, αναμένεται εντός της Δευτέρας να κλείσει και τυπικά η υπόθεση του Φάνη Τζανδάρη που έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό εδώ και αρκετό καιρό και μπήκε στην άκρη το θέμα του λόγω της υπόθεσης του φορ που «έκαιγε». Ο πρώην μέσος των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και Πανιωνίου έχει περάσει από ιατρικά και εργομετρικά τεστ και το μόνο που απομένει είναι να υπογράψει. Λογικά, σήμερα (21/08) θα γίνει παίκτης του Παναθηναϊκού και με τη βούλα.

Το «τριφύλλι» είναι πιθανό να προβεί σε μια προσθήκη που δεν έμοιαζε και τόσο πιθανή μέχρι πρόσφατα. Όπως αναφέρεται στην «Πράσινη», έχουν παρατηρηθεί προβλήματα στο κέντρο της άμυνας και αποφασίστηκε να γίνει κίνηση για ενίσχυση σε αυτήν την θέση. Χρόνος υπάρχει. Όχι πολύς, αλλά αρκετός για να προλάβουν στον Παναθηναϊκό να πάρουν αμυντικό, που θα προορίζεται για βασικός και παρτενέρ του Ροδρίγο Μολέδο (όταν επιστρέψει μετά τον τραυματισμό του).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x