Stoiximan Super League

Τραβά αυτιά ο Χιμένεθ

Οι αποβολές και τα νεύρα, που περιορίζουν τις επιλογές του ειδικότερα στην επίθεση, είναι ένα θέμα που σκοπεύει να αντιμετωπίσει στην ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ.

Για δεύτερο συνεχές παιχνίδι η ΑΕΚ φορτώθηκε με πολλές κάρτες και μία αποβολή. Μετά από εκείνη του Μάρκο Λιβάγια στο Μπριζ, ήρθε και η χθεσινή του Ούγκο Αλμέιδα απέναντι στον Παναιτωλικό. Κι αν και στις δύο περιπτώσεις ίσως η κόκκινη κάρτα να κρίνεται υπερβολική, τα νεύρα των δύο παικτών δεν δικαιολογούνται. Ειδικά, δε, ο Κροάτης φορ θα μπορούσε να είχε αποβληθεί για δεύτερη φορά μέσα σε ένα τετραήμερο, αν ο Τζήλος τιμωρούσε το χτύπημά του στο πρόσωπο του Χαντάκια.

Ο Μανόλο Χιμένεθ αναμένεται να κάνει παρατηρήσεις και συστάσεις στους παίκτες του για τη συμπεριφορά τους, που στοιχίζει στην ομάδα. Δεν είναι δυνατό να τίθενται σε κίνδυνο οι αγωνιστικοί στόχοι της ομάδας επειδή ορισμένοι δεν μπορούν να έχουν αυτοσυγκράτηση. Γι’ αυτό και ο 53χρονος προπονητής θα πάρει μέτρα, προτού να είναι πολύ αργά.

Ήδη το πρόβλημα στην επίθεση είναι μεγάλο. Πέραν του Γιακουμάκη, που θα επιστρέψει στα γήπεδα μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, ο Λιβάγια χάνει τη ρεβάνς με την Μπριζ μετά την αποβολή του στο Βέλγιο και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα λόγω κάκωσης στον τετρακέφαλο και αιματώματος. Ο Αλμέιδα, δε, που είναι φαβορί για να παίξει στην κορυφή της επίθεσης την Πέμπτη, χάνει σίγουρα το ματς στα Γιάννενα, όπου η ΑΕΚ πιθανότατα δεν θα έχει διαθέσιμο κλασικό επιθετικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x