Stoiximan Super League

Έγινε το πρώτο βήμα και τα ξαναλένε την Κυριακή οι Αλαφούζος και Γιαννακόπουλος!

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Περίπου δύο ώρες διήρκεσε το ραντεβού και θα ακολουθήσει νέο την Κυριακή.

Περίπου δύο ώρες διήρκεσε η πολυαναμενόμενη συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο όπου συζητήθηκαν οι τρόποι μετάβασης του Παναθηναϊκού στο «PAO Foundation».

Το κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές ήταν πολύ καλό και στο τραπέζι έπεσαν όλα τα θέματα. Βέβαια δεν προέκυψε κάποια συμφωνία, κάτι το οποίο άλλωστε δεν αναμενόταν να συμβεί απόψε, όμως έγινε ένα βήμα ακόμη ανάμεσα στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ και τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ για το deal.

Το σίγουρο είναι πως μετά το σημερινό ραντεβού οι επαφές των δύο ανδρών θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα και είναι αρκετά πιθανό να υπάρξει νέα συνάντηση άμεσα και πιθανότατα την ερχόμενη Κυριακή. Μετά το νέο ραντεβού, όπου αναμένεται να διευθετηθούν και να διευκρινιστούν πολλά σημεία, θα υπάρξει σίγουρα μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για την συνολική πορεία των κρίσιμων επαφών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x