Ελλάδα

Ντένμον: «Ευθύς και κολλημένος με τη λεπτομέρεια ο Πασκουάλ»

Ο Μάρκους Ντένμον δηλώνει εντυπωσιασμένος από τη δουλειά του Τσάβι Πασκουάλ και σίγουρος πως ο Παναθηναϊκός θα είναι έτοιμος στα επίσημα ματς και ειδικά στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό.

Χαμηλών τόνων και μέχρι στιγμής πολύ αποδοτικός, ο Μάρκους Ντένμον έχει κερδίσει τους πάντες με την παρουσία του στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού.

«Είμαι ακόμη σε μια διαδικασία όπου προσπαθώ να μάθω το ρόλο μου. Προσπαθώ να μπω απολύτως στο κλίμα της ομάδας. Οι συμπαίκτες μου και οι προπονητές μου με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ. Ξέρω ότι ο κόσμος έχει απαιτήσεις και είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ. Όποιος είναι ο στόχος της ομάδας, είναι και δικός μου. Ξέρω όμως ότι με τον κόσμο μας στο πλευρό μας τα πράγματα θα είναι ακόμη καλύτερα», δηλώνει ο ίδιος στην «Πράσινη».

Ο Αμερικανός γκαρντ είναι εντυπωσιασμένος από τη συνεργασία με τον Τσάβι Πασκουάλ: «Το σημαντικότερο θετικό στοιχείο που έχει ο κόουτς σαν άνθρωπος είναι πως είναι ευθύς. Ό,τι έχει να σου πει, θα στο πει πρόσωπο με πρόσωπο, όπως ακριβώς είναι, χωρίς περιστροφές. Είναι κολλημένος με τη λεπτομέρεια και θέλει σε κάθε προπόνηση να δίνει έμφαση σε αυτές. Άλλωστε, όπως λέει και ο ίδιος, κόντρα στις μεγάλες ομάδες οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά και δίνουν τη νίκη. Οπότε θα πρέπει να τις έχουμε δουλέψει πολύ καλά».

Τέλος, για τον απολογισμό των φιλικών και τα επίσημα που αρχίζουν αυτή την εβδομάδα, με Κολοσσό στη Ρόδο για το Κύπελλο και Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για το πρωτάθλημα, είπε: «Έχουμε δώσει πολλά φιλικά, από τα οποία μάθαμε πολλά πράγματα. Δεν έχει σημασία ότι κερδίσαμε κάποια πράγματα και χάσαμε κάποια άλλα. Αυτή τη στιγμή δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα, αυτό θα αρχίσει να μετρά από τις 4 Οκτωβρίου. Με τον Ολυμπιακό θα είμαστε έτοιμοι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x