Μετανάστρια από το Αφγανιστάν στην οποία δεν έχει δοθεί άσυλο, πέταξε το μόλις 10 μηνών βρέφος της στο έδαφος. Η 21χρονη συνελήφθη.

Η 21χρονη άκουσε τους υπαλλήλους της Υπηρεσίας να της συνιστούν να κάνει υπομονή μέχρι να εξεταστεί η αίτηση ασύλου της. Τότε έριξε το μωρό στο έδαφος.

Αφού συνελήφθη και οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη, κατέθεσε ότι το μωρό της έπεσε από τα χέρια επειδή ζαλίστηκε. Όμως, δεν έγινε πιστευτή και η εισαγγελέας ήταν καταπέλτης, καθώς λόγο για συνηθισμένη αντίδραση εκ μέρους μερίδας μεταναστών στην προσπάθειά τους να πιέσουν καταστάσεις και να εγκριθεί το άσυλό τους.

«Δεν χωρά στη δική μου λογική ότι μία μάνα θα πετάξει το παιδί της στο έδαφος. Ακόμα και αν ζαλίζονταν θα το έπαιρνε αγκαλιά και θα έπεφτε μαζί του», είπε η Εισαγγελέας και προσέθεσε κατά την αγόρευσή της: «Αν πετάει το παιδί σε αυτή την ηλικία, τότε σημαίνει ότι η βία είναι στοιχείο του χαρακτήρα της».

Τελικά το 3μελές Πλημμελειοδικείο Χίου, παρά την εισήγηση της Εισαγγελέως, η κατηγορουμένη να εκτίσει κανονικά την ποινή, αποφάσισε την καταδίκη της σε 2 χρόνια φυλάκιση και 3 μήνες για την ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και την απόπειρα παράνομης βίας αλλά με 3ετή αναστολή.


Πηγή: Politischios.gr

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ