NBA

Έβαλε τη μάσκα και έβγαλε το… όπλο ο Ίρβινγκ!

Εκφοβιστικός (και όχι μόνο λόγω της προστατευτικής του μάσκας) ήταν στο Μπρούκλιν ο Ίρβινγκ. Με 25 πόντους σε 29’, επέτρεψε στους Σέλτικς να ξεχειλώσουν κι άλλο το σερί. Άλωσαν το Χιούστον οι Ράπτορς.

Σαν πραγματικός ηγέτης επέστρεψε στα παιχνίδια των Σέλτικς ο Κάιρι Ίρβινγκ.

Φορώντας προστατευτική μάσκα (εξαιτίας του ακούσιου χτυπήματος από αγκωνιά του Μπέινς που τον είχε αφήσει έξω από την αναμέτρηση με τους Ράπτορς) ο «Uncle Drew» αποτέλεσε τον καταλυτικό λόγο που η ομάδα της Βοστώνης συνέχισε το εντυπωσιακό της σερί.

Κι αυτό διότι πρόλαβε να σημειώσει 25 πόντους σε 29 λεπτά και να οδηγήσει στο άνετο διπλό επί των μαχητικών Νετς με 109-102.

Έχοντας επίσης σε καλή μέρα τους Χόρφορντ (17 πόντοι και 11 ριμπάουντ), Μόρις (21 πόντοι) και 10 ριμπάουντ και Τέιτουμ (19 πόντοι) οι «Κέλτες» εκμεταλλεύτηκαν εκτός των άλλων την απουσία του Ντ’ Άντζελο Ράσελ και επέκτειναν το εντυπωσιακό τους σερί σε 13-0.



Την ίδια ώρα οι Ράπτορς πανηγύριζαν την πρώτη πραγματικά μεγάλη νίκη της φετινής σεζόν. Με πρωταγωνιστές τους σταρ ΝτεΡόζαν (27 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 5 ασίστ) και Λάουρι (19 πόντοι, 10 ασίστ), η ομάδα του Τορόντο σόκαρε το Χιούστον και έφυγε από ‘κει με το επιβλητικό 129-113.



Και πώς να μην το κάνει αυτό, από τη στιγμή που κατέγραψε μια μαγική δεύτερη περίοδο, κατά την οποία πρόλαβε να σημειώσει 45 (!) πόντους. Κάπως έτσι, πήγε στράφι η προσπάθεια του Χάρντεν να γυρίσει το ματς (με 38 πόντους, 6 ριμπάουντ 11 ασίστ, αλλά και 9 λάθη) και οι Ρόκετς υπέστησαν την πρώτη τους ήττα έπειτα από έξι σερί επιτυχίες.

Αντίθετα, οι Σπερς συνέχισαν να μετατρέπουν σε παρένθεση την ήττα από τους Μπακς και πέρασαν με σχετική άνεση από το Ντάλας. Κάτι που οφείλουν σε μεγάλο βαθμό στον Όλντριτζ, ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει πάρτι στη γενέτειρά του και με 32 πόντους να οδηγήσει στο τελικό 97-91.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x