Stoiximan Super League

Πρόβλημα με Γιάχιτς στην ΑΕΚ

Ακόμα ένα πρόβλημα τραυματισμού προέκυψε στην ΑΕΚ, αυτήν τη φορά με τον Σανέλ Γιάχιτς. Ο ποδοσφαιριστής της «Ένωσης» υπέστη τράβηγμα στην προπόνηση η συμμετοχή του στο ματς με την Καβάλα είναι αμφίβολη, αν και αυτό το θέμα θα ξεκαθαρίσει οριστικά αύριο, όταν και θα εκτιμηθεί καλύτερα η κατάστασή του. Σε δίδυμο Γκέντσογλου-Νασούτι στο κέντρο της άμυνας προσανατολίζεται ο Χιμένεθ.

Ακόμα ένα πρόβλημα τραυματισμού προέκυψε στην ΑΕΚ, αυτήν τη φορά με τον Σανέλ Γιάχιτς. Ο ποδοσφαιριστής της «Ένωσης» υπέστη τράβηγμα στην προπόνηση η συμμετοχή του στο ματς με την Καβάλα είναι αμφίβολη, αν και αυτό το θέμα θα ξεκαθαρίσει οριστικά αύριο, όταν και θα εκτιμηθεί καλύτερα η κατάστασή του.

Ο Βόσνιος αμυντικός υπέστη ελαφρύ τράβηγμα με συνέπεια να αποχωρήσει από την προπόνηση. Αν και η κατάστασή του δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία, πιθανόν να προφυλαχθεί εν όψει του ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο Μανόλο Χιμένεθ προσανατολίζεται στο να χρησιμοποιήσει Νασούτι και Γκέντσογλου ως δίδυμο στην άμυνα.

Στο μεταξύ, ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ, ο οποίος βέβαια δεν υπολογίζεται για την Καβάλα, αλλά γίνεται αγώνας ώστε να είναι απολύτως έτοιμος στο παιχνίδι κόντρα στους «ερυθρολεύκους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x