Μουσική

Επανασύνδεση των System Of A Down το 2011

Κάθε χρόνο, περίπου τέτοια εποχή, αρχίζει η φημολογία για επανασύνδεση των System Of A down. To συγκρότημα που βρίσκεται σε …διάσταση από το 2006, δεν έχει επιβεβαιώσει ποτέ με πράξεις τις φήμες και αυτό που πάντα απαντούν είναι ότι η επανασύνδεση θα πραγματοποιηθεί στο σωστό timing. Αυτή τη φόρα όμως μάλλον δεν έχουμε να κάνουμε με φήμες αλλά με γεγονότα.

Κάθε χρόνο, περίπου τέτοια εποχή, αρχίζει η φημολογία για επανασύνδεση των System Of A down. To συγκρότημα που βρίσκεται σε …διάσταση από το 2006, δεν έχει επιβεβαιώσει ποτέ με πράξεις τις φήμες και αυτό που πάντα απαντούν είναι ότι η επανασύνδεση θα πραγματοποιηθεί στο σωστό timing.

Αυτή τη φόρα όμως μάλλον δεν έχουμε να κάνουμε με φήμες αλλά με γεγονότα.

Σύμφωνα λοιπόν με Γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό οι S.O.A.D. έχουν κλείσει μία εμφάνιση στη Γαλλία στις 6 Ιουνίου του 2011.

Τέσσερις ημέρες μετά ανοίγει η αυλαία του περιβόητου Download Festival με τους διοργανωτές του να έχουν ανακοινώσει ότι μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες θα αποκαλύψουν δύο από τους Headliner του φεστιβάλ.

Οι System Of A Down έχουν προταθεί τέσσερις φορές για Grammy, έχουν κερδίσει μία φορά (2006-Β.Υ.Ο.Β.), έχουν και τρείς δίσκους που σκαρφάλωσαν στο Νο. 1 του Billboard (Toxicity, Hypnotize, Mezmerize)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x