Δελτία Τύπου

Η Yahoo! δυναμικά στην Ελλάδα

Μετά από αρκετά χρόνια παρουσίας(μη ουσιαστικής) στην Ελλάδα η φέρνει την νέα της σελίδα – γεμάτη με νέα και υπηρεσίες από τοπικούς παρόχους καθώς και δικές τις υπηρεσίες όπως η αναζήτηση (web search) προβλέψεις για τον καιρό σε τοπικό επίπεδο κ.α.. Το λανσάρισμα την νέας αυτής πρώτης απλής έκδοσης της σελίδας, ξεκίνησε αρχικά από την Νορβηγία, την Σουηδία και την Δανία και συνέχισε στην Τουρκία και την Ρωσία.

Μετά από αρκετά χρόνια παρουσίας(μη ουσιαστικής) στην Ελλάδα η Yahoo! φέρνει την νέα της σελίδα – γεμάτη με νέα και υπηρεσίες από τοπικούς παρόχους καθώς και δικές τις υπηρεσίες όπως η αναζήτηση (web search) προβλέψεις για τον καιρό σε τοπικό επίπεδο κ.α.. Το λανσάρισμα την νέας αυτής πρώτης απλής έκδοσης της σελίδας, ξεκίνησε αρχικά από την Νορβηγία, την Σουηδία και την Δανία και συνέχισε στην Τουρκία και την Ρωσία. Αυτό σημαίνει ότι φέρνουμε την νέα σελίδα της Yahoo! με τοπικό περιεχόμενο σε εκατομμύρια νέους χρήστες. Σημαίνει επίσης ότι οι διαφημιστές μπορούν να λανσάρουν τις διαφημιστικές τους καμπάνιες σε όλες τις χώρες της Ευρώπης όπου η Yahoo! έχει παρουσία σε λίγες μόνο ώρες – όλα σε ένα ενιαίο συνεκτικό περιβάλλον (brand environment).

Η Ελλάδα είναι από τις πρώτες χώρες που επωφελείται από την νέα αυτή έκδοση του site. Είναι ένα σχετικά μικρό βήμα αλλά θα δείτε πολλά από εμάς τους επόμενους μήνες. Η Ελλάδα είναι μια σημαντική αγορά για την Yahoo! και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με τις ευκαιρίες που υπάρχουν εδώ.

Σε έναν κόσμο όπου ο καθένας μας έχει διαφορετικά ενδιαφέροντα και περιορισμένο χρόνο, η νέα σελίδα της Yahoo! βοηθά τους χρήστες να την προσωποποιήσουν ανάλογα με τα ενδιαφέροντα τους ώστε να βλέπουν ότι είναι χρήσιμο και σχετικό για τους ίδιους.

Η Yahoo! προσφέρει έξυπνες, ολοκληρωμένες εμπειρίες που βοηθούν τους ανθρώπους να επικοινωνήσουν μεταξύ τους με τον τρόπο που επιθυμούν.

Η Yahoo! προσφέρει σε ένα μέρος τις καλύτερες υπηρεσίες του διαδικτύου.

Η Yahoo! απλοποιεί το Διαδίκτυο. Οι χρήστες μπορούν πλέον με λίγα κλικ να δημιουργήσουν την προσωπική τους σελίδα ανάλογα με τα ενδιαφέροντα τους απλά και εύκολα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x