Stoiximan Super League

Πάνοπλος ο Ηρακλής εναντίον του ΠΑΟ

Με όλα του τα όπλα θα παραταχθεί εναντίον του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ ο Ηρακλής. Ο Μίρνε Σίσιτς, που υπέφερε από στομαχικές διαταραχές, ξεπέρασε το πρόβλημά του και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Δυσαρέσκεια για τη μεταχείριση του Βέλλιου.

Με όλα του τα όπλα θα παραταχθεί εναντίον του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ ο Ηρακλής. Ο Μίρνε Σίσιτς, που υπέφερε από στομαχικές διαταραχές, ξεπέρασε το πρόβλημά του και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Οι 20 ποδοσφαιριστές από τους οποίους θα προκύψει η τελική 18’αδα είναι οι: Ελευθερόπουλος, Μπαντής, Κατσαμπής, Κυριαζής, Κατσικάς, Κανακούδης, Λίμα, Χοσέμι, Αραμπατζής, Καρλίνιος, Παπαστεριανός, Γκαρσία, Ντάνι, Ηλιάδης, Σζοτ, Μάρα, Κομπαγιάσι, Σολτάνι, Σίσιτς, Γιάκομπ.

Δυσαρέσκεια για τη μεταχείριση του Βέλλιου

Στο μεταξύ, έντονη είναι η δυσαρέσκεια των ανθρώπων του Ηρακλη για την αντιμετώπιση που είχες ο Απόστολος Βέλλιος από το τεχνικό επιτελείο της Εθνικής Νέων. Ο επιθετικός του «Γηραιού», ο οποίος αγωνίστηκε και μάλιστα πλήρη 90λεπτα, σε δύο φιλικά του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, μέσα σε τρεις μέρες, επέστρεψε την Παρασκευή στις προπονήσεις της ομάδας, και αποκλείστηκε από την αποστολή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x