Γενικά

«Πονηρή» έξοδος για Ρέιντζερς

Εκτός έδρας αναμέτρηση που ενδεχομένως να κρύβει παγίδες, έχει η πρωτοπόρος του σκωτσέζικου πρωταθλήματος Ρέιντζερς. Οι «διαμαρτυρόμενοι» φιλοξενούνται στο γειτονικό «Ράγκμπι Παρκ» από την φορμαρισμένη Κιλμάρνοκ η οποία αγνοεί την ήττα εδώ και τέσσερις αγωνιστικές. Εντός έδρας δοκιμασία για την Σέλτικ που υποδέχεται την Νταντί Γ. στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής,«αίμα και άμμος» στο ντέρμπι ουραγών ανάμεσα σε Αμπερντίν και Σεντ Τζόνστον.

Εκτός έδρας αναμέτρηση που ενδεχομένως να κρύβει παγίδες, έχει η πρωτοπόρος του σκωτσέζικου πρωταθλήματος Ρέιντζερς.

Οι «διαμαρτυρόμενοι» φιλοξενούνται στο γειτονικό «Ράγκμπι Παρκ» από την φορμαρισμένη Κιλμάρνοκ η οποία αγνοεί την ήττα εδώ και τέσσερις αγωνιστικές.

Εντός έδρας δοκιμασία για την Σέλτικ που υποδέχεται την Νταντί Γ. στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής,«αίμα και άμμος» στο ντέρμπι ουραγών ανάμεσα σε Αμπερντίν και Σεντ Τζόνστον.

Διαβάστε το preview του www.sport-fm.gr για την 14η αγωνιστική της Πρέμιερ Σκωτίας.

Σάββατο 20/11

Κιλμάρνοκ-Ρέιντζερς (14.00)

Με το μυαλό στο επερχόμενο παιχνίδι για το Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η πρωτοπόρος Ρέιντζερς φιλοξενείται από την Κιλμάρνοκ και θέλει τη νίκη για να παραμείνει μόνη πρώτη στο ρετιρέ.

Εξαιρετική παράδοση για τους «Τζερς», που στα τελευταία 15 ματς με την Κιλμάρνοκ έχουν 11 νίκες και 4 ισοπαλίες.

Να συνεχίσει το αήττητο σερί της θέλει η Κιλμάρνοκ (3 νίκες και 1 ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια) που στην έδρα της δεν έχει φέρει ακόμα ισοπαλία (2 νίκες και 4 ήττες σε έξι παιχνίδια).

Χαρτς-Χάμιλτον (15.00)

Τρεις νίκες σε τρία ματς κόντρα στην Χάμιλτον έχει η Χαρτς, η οποία βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Πέρασε και από την έδρα της Σεντ Τζόνστον φτάνοντας τις τρεις σερί νίκες (με το ίδιο σκορ 2-0) και βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

«Σκούρα» τα πράγματα για την ουραγό Χάμιλτον, που έρχεται από τρεις σερί ήττες και μόλις 1 νίκη στα τελευταία 10 παιχνίδια.

Αμπερντίν-Σεντ Τζόνστον (17.00)

Ντέρμπι ουραγών στο «Πιτόντρι», με τις δύο ομάδες να συναγωνίζονται η μία την άλλη στην… φόρμα τους (4 σερί ήττες αμφότερες).

Κρίσιμο παιχνίδι και για τις δύο καθώς ο νικητής θα αποκτήσει βαθμολογικό πλεονέκτημα. Δύο «άσοι» και ένα «διπλό» η παράδοση με την Σεντ Τζόνστον να έχει ένα «τσουβάλι» απουσίες.

Ινβερνές-Χιμπέρνιαν (17.00)

Σπουδαίο παιχνίδι στο «Καλεντόνιαν Στάντιουμ» ανάμεσα σε φορμαρισμένες ομάδες. Η πέμπτη της βαθμολογίας Ινβερνές υποδέχεται την Χιμπέρνιαν, αμφότερες έρχονται από δύο σερί νίκες. Πολύ καλή παράδοση για τους γηπεδούχους που σε 8 ματς με την αυριανή αντίπαλό τους έχει 5 νίκες 2 ισοπαλίες και 1 ήττα.

Σέλτικ-Νταντί Γ. (17.00)

Μόνο νίκη θέλουν οι «καθολικοί» για να εξακολουθούν να βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από την Ρέιντζερς. 11 νίκες και 5 ισοπαλίες έχουν στο «Σέλτικ Παρκ» κόντρα στην Νταντί Γ.

Σεντ Μίρεν-Μάδεργουελ (17.00)

Από ήττες προέρχονται και οι δύο ομάδες με τους γηπεδούχους να «παλεύουν» για να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις και τους φιλοξενούμενους να «κυνηγούν» την Χαρτς και την τρίτη θέση.

Η επόμενη (15η) αγωνιστική

Σάββατο 27/11 (17.00)

Σέλτικ-Ινβερνές

Χάμιλτον-Σεντ Μίρεν

Χιμπέρνιαν-Σεντ Τζόνστον

Κιλμάρνοκ-Αμπερντίν

Κυριακή 28/11

Νταντί Γ.-Ρέιντζερς (14.00)
Μάδεργουελ-Χαρτς (16.15)

Eπιμέλεια: Διονύσης Καμπάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x