Stoiximan Super League

Ομάδα... κρούσης για Νέα Φιλαδέλφεια!

Πολύ ζεστά έχει πάρει η οικογένεια της ΑΕΚ το θέμα της κατασκευής γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί στο γραφείο του αρχιτέκτονα Στέλιου Αγιοστρατίτη συνάντηση στην οποία θα λάβουν μέρος η ΠΑΕ, η Ερασιτεχνική, εκπρόσωποι νομικής εταιρείας και μία ομάδα συμβούλων, προκειμένου να συσταθεί μία εταιρεία που θα «τρέξει» την υπόθεση. Θετικά μηνύματα από την Πολιτεία.

Πολύ ζεστά έχει πάρει η οικογένεια της ΑΕΚ το θέμα της κατασκευής γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί στο γραφείο του αρχιτέκτονα Στέλιου Αγιοστρατίτη συνάντηση στην οποία θα λάβουν μέρος η ΠΑΕ, η Ερασιτεχνική, εκπρόσωποι νομικής εταιρείας και μία ομάδα συμβούλων, προκειμένου να δημιουργηθεί μία ένα γκρουπ ανθρώπων που θα αναλάβει το πρότζεκτ.

Πρόθεση των «κιτρινόμαυρων» είναι να δημιουργηθεί μία εταιρεία, στην οποία θα συμμετέχουν εκπρόσωποι της ΠΑΕ και της Ερασιτεχνικής για να «τρέξουν» την υπόθεση που θεωρείται ζωτικής σημασίας για το μέλλον του συλλόγου. Στις τάξεις της ΑΕΚ αναμένουν σύντομα και την έγγραφη απάντηση του Υπουργείου Περιβάλλοντος στο σχέδιο που έχουν υποβάλει προς μελέτη. Οι ενδείξεις που υπάρχουν από πλευράς Πολιτείας είναι θετικές, ενώ και η νέα δημοτική αρχή της Νέας Φιλαδέλφειας/Χαλκηδόνας έχει ταχθεί υπέρ της επιστροφής της ΑΕΚ στην ιστορική της έδρα.

Πρόβλημα με Γιάχιτς

Ακόμα ένα πρόβλημα τραυματισμού προέκυψε στην ΑΕΚ, αυτήν τη φορά με τον Σανέλ Γιάχιτς. Ο Βόσνιος μεσοαμυντκός της «Ένωσης» υπέστη τράβηγμα στην προπόνηση η συμμετοχή του στο ματς με την Καβάλα είναι αμφίβολη, αν και αυτό το θέμα θα ξεκαθαρίσει οριστικά αύριο, όταν και θα εκτιμηθεί καλύτερα η κατάστασή του.

Ο Γιάχιτς υπέστη ελαφρύ τράβηγμα με συνέπεια να αποχωρήσει από την προπόνηση. Αν και η κατάστασή του δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία, πιθανόν να προφυλαχθεί εν όψει του ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο Μανόλο Χιμένεθ προσανατολίζεται στο να χρησιμοποιήσει Νασούτι και Γκέντσογλου ως δίδυμο στην άμυνα μετά από το πρόβλημα αυτό και δεδομένου πως εκτός πλάνων είναι οι Μανωλάς και Δέλλας λόγω τιμωρίας.

Στο μεταξύ, ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ, ο οποίος βέβαια δεν υπολογίζεται για την Καβάλα, αλλά γίνεται αγώνας ώστε να είναι απολύτως έτοιμος στο παιχνίδι κόντρα στους «ερυθρολεύκους». Πρόγραμμα με φυσιοθεραπείες ακολουθεί ο Τζεμπούρ, που δίνει μάχη για να παίξει στο ντέρμπι του επόμενου Σαββάτου.

* Οι Κώστας Μανωλάς και Χρήστος Πατσατζόγλου θα βρεθούν το απόγευμα της Παρασκευής σε εκδήλωση ωρολογοποιίας για την παρουσίαση ενός ρολογιού της ΑΕΚ, το οποίο σύντομα θα πωλείται από την μπουτίκ της ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x