Stoiximan Super League

Ηθικόν; Ακμαιότατον!

Μετά τις εξελίξεις στα διοικητικά του Πανιωνίου, με τον Κ. Τσακίρη να εμφανίζεται αποφασισμένος να βγει μπροστά και να οδηγήσει τον Πανιώνιο στη σωτηρία, η αλλαγή του κλίματος είναι εμφανής στις τάξεις της ομάδας και των οπαδών. Περίπου 300 εξ αυτών βρέθηκαν στην προπόνηση της Παρασκευής και αποθέωσαν τους ποδοσφαιριστές, ενόψει Λάρισας. «Είναι μια δύσκολη κατάσταση, αλλά είμαστε αισιόδοξοι», είπε ο κ. Μάντζιος στο www.sport-fm.gr.

Η ψυχολογία στη Νέα Σμύρνη έχει αλλάξει και αυτό… φαίνεται!

Μετά τις εξελίξεις στα διοικητικά του Πανιωνίου, με τον Κωνσταντίνο Τσακίρη να εμφανίζεται αποφασισμένος να βγει μπροστά και να οδηγήσει τον Πανιώνιο στη σωτηρία, τουλάχιστον μέχρι να βρει συμπαραστάτες, η αλλαγή του κλίματος είναι εμφανής στις τάξεις της ομάδας και των οπαδών.

Περίπου 300 εξ αυτών βρέθηκαν στην ανοιχτή προπόνηση της Παρασκευής στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης και αποθέωσαν τους ποδοσφαιριστές, ενόψει Λάρισας. «Είναι μια δύσκολη κατάσταση, αλλά είμαστε αισιόδοξοι», είπε ο Άκης Μάντζιος στο www.sport-fm.gr.

Η αλλαγή πλεύσης του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ έφερε και πάλι την (χαμένη) ηρεμία στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, η οποία -με σύνθημα το «νέο ξεκίνημα»- ξεκινάει, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τη Λάρισα, την προσπάθεια να «ξεκολλήσει» από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Έτσι, στην προτελευταία -πριν το ματς με τους «βυσσινί»- προπόνηση (το Σάββατο η τελευταία, στις 12 το μεσημέρι), οι οπαδοί του «ιστορικού» έδωσαν βροντερό παρών, σε μία προσπάθεια να τονώσουν τη ψυχολογία των ποδοσφαιριστών, που φυσικά, μετά τα όσα έγιναν τις προηγούμενες μέρες, είναι λογικό να είναι επηρεασμένοι.

Οι «κυανέρυθροι» οπαδοί φώναξαν συνθήματα κατά της Λάρισας, άναψαν πυρσούς και πέταξαν δεκάδες κροτίδες, δημιουργώντας ατμόσφαιρα… αγώνα στη Νέα Σμύρνη.



Σε ό,τι αφορά τα «καθαρά» αγωνιστικά, ο Άκης Μάντζιος έκανε αρκετή ώρα ασκήσεις τακτικής στους ποδοσφαιριστές του και κάποιες… κομπίνες. Στη συνέχεια, έγινε δίτερμα, με τον τεχνικό του Πανιωνίου να χρησιμοποιεί στους -πιθανότατα- βασικούς του στον αγώνα του «Αλκαζάρ», τους: Μάχο κάτω από τα γκολπόστ, Μανιάτη, Λάτκα, Σιόβα και Κοντοέ στην άμυνα, Σάμαρη, Αναστασόπουλο, Οκπάκο και Κούκετς στη μεσαία γραμμή, λίγο πιο μπροστά τον Γουνδουλάκη και μοναδικό προωθημένο τον Ριέρα. Σε ένα σύστημα, δηλαδή, 4-4-1-1.

Βέβαια, μιας και ο Πανιώνιος θυμίζει… νοσοκομείο, θα πρέπει να περιμένουμε και τα νέα της σαββατιάτικης προπόνησης. Το θετικό είναι ότι ο Σιόβας, ο οποίος έχει υποστεί έχει θλάση α' βαθμού στον προσαγωγό, έβγαλε το πρόγραμμα της προπόνησης και έπαιξε στο δίτερμα, αλλά η συμμετοχή του ή όχι στην κυριακάτικη αναμέτρηση θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Άκης Μάντζιος, που ανέλαβε και πάλι χρέη πρώτου προπονητή -μετά την απόφαση του κ. Παράσχου να αποχωρήσει- είπε στο www.sport-fm.gr: «Η κατάσταση είναι δύσκολη. Και φυσικά, δεν έχει επηρεάσει μόνο τους οπαδούς, αλλά και τους παίκτες. Δεν είναι ωραίο να συμβαίνουν όλα αυτά. Μου ζητήθηκε και πάλι να βοηθήσω την ομάδα και δέχτηκα. Δεν υπήρχε κάποιος άλλος, αυτή τη στιγμή, να βοηθήσει».

Για τις προπονήσεις, που φάνηκε και την πρώτη φορά και τώρα ότι γίνεται καλή και σκληρή δουλειά, τόνισε: «Γίνεται καλή δουλειά στις προπονήσεις. Ό,τι γινόταν στις προπονήσεις, γινόταν και στα παιχνίδια. Με την ΑΕΚ φάνηκε αυτό, αλλά και με τον Ολυμπιακό, που για 40 λεπτά οι αντίπαλοί μας δεν έκαναν ευκαιρία. Μετά το 2-0, βέβαια, καταρρεύσαμε».

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x