Ελλάδα

Φραγκιάς: «Τεράστιο μέγεθος η ΑΕΚ»

Με τα καλύτερα λόγια για την ΑΕΚ μίλησε ο προπονητής του Ηλυσιακού, Βασίλης Φραγκιάς. Ο κόουτς της ομάδας των Ιλισίων, ενόψει της αναμέτρησης των δύο ομάδων το Σάββατο, τόνισε ότι η ΑΕΚ ανεξάρτητα από τα προβλήματά της, είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία, ενώ στάθηκε και στην συμπαράσταση της διοίκησης του Ηλυσιακού στην ομάδα.

Με τα καλύτερα λόγια για την ΑΕΚ μίλησε ο προπονητής του Ηλυσιακού, Βασίλης Φραγκιάς.

Ο κόουτς της ομάδας των Ιλισίων, ενόψει της αναμέτρησης των δύο ομάδων το Σάββατο, τόνισε ότι η ΑΕΚ ανεξάρτητα από τα προβλήματά της, είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία, ενώ στάθηκε και στην συμπαράσταση της διοίκησης του Ηλυσιακού στην ομάδα.

«Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και πολύ κόσμο. Η ΑΕΚ είναι τεράστιο μέγεθος και πρέπει να την σέβονται όλοι, παρά τα όποια προβλήματά της.

Από την πλευρά μας, συνεχίζουμε την προσπάθεια να βελτιωνόμαστε σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού μας, ώστε στο μικρότερο χρονικό διάστημα να είμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο ανταγωνιστικοί.

Θέλω για μια ακόμα φορά να τονίσω την μεγάλη συμπαράσταση της διοίκησης στην προσπάθειά μας, πολλές φορές με προσωπικό κόστος».


Από την πλευρά του, ο Λακουάν Πρόγουελ, αφού επεσήμανε ότι η ομάδα δεν έχει φτάσει ακόμα στο επίπεδο που όλοι επιθυμούν, τόνισε ότι ο Ηλυσιακός θα παλέψει για το καλύτερο κόντρα στην ΑΕΚ

«Παρότι δεν είμαστε ακόμη απόλυτα έτοιμοι, θεωρώ ότι μέσα από τις προπονήσεις, μαθαίνουμε ο ένας το παιχνίδι του άλλου και γινόμαστε καλύτεροι.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μπούμε μέσα στο γήπεδο με στόχο να παίξουμε το παιχνίδι μας και να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλό μας να επιβάλλει τον δικό του τρόπο παιχνιδιού.

Δουλέψαμε σωστά και ακολουθώντας τις οδηγίες του κόουτς θα παλέψουμε για το καλύτερο».


Eπιμέλεια: Διονύσης Καμπάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x