Ελλάδα

Γάσπαρης: «Χρειάζεται προσοχή και συγκέντρωση»

Τη δεύτερη του νίκη στην Α1 θέλει ο Πανιώνιος που υποδέχεται το Σάββατο (20/11, 17:00) στο κλειστό της Νέας Σμύρνης, τον ΠΑΟΚ για την πέμπτη αγωνιστική. «Χρειάζεται συγκέντρωση και προσοχή όπως και σε κάθε παιχνίδι και ελπίζω με τη βοήθεια και του κόσμου μας, να πάρουμε τη νίκη», είπε για το ματς ο Γιώργος Γάσπαρης. Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του ΜακΛάουντ στην αναμέτρηση.

Τη δεύτερη του νίκη στην Α1 θέλει ο Πανιώνιος που υποδέχεται το Σάββατο (20/11, 17:00) στο κλειστό της Νέας Σμύρνης, τον ΠΑΟΚ για την πέμπτη αγωνιστική.

Μιλώντας για την αναμέτρηση, ο συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα, Γιώργος Γάσπαρης, ανέφερε πως οι «κυανέρυθροι» έχουν καλή ψυχολογία μετά την πρώτη τους νίκη και με συγκέντρωση, ψυχολογία αλλά και τη βοήθεια του κόσμου θα μπορέσουν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα: «Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο. Είμαστε έτοιμοι και σίγουρα η νίκη επί του Πανελληνίου έχει ανεβάσει την ομάδα ψυχολογικά. Θα περιμένουμε τελευταία στιγμή να δούμε τι θα γίνει και με τον ΜακΛάουντ και αν θα παίξει. Χρειάζεται συγκέντρωση και προσοχή όπως και σε κάθε παιχνίδι και ελπίζω με τη βοήθεια και του κόσμου μας, να πάρουμε τη νίκη».

Στο ίδιο μήκος κύματος και τα όσα είπε ο 23χρονος γκαρντ των Νεοσμυρνιωτών, Στέλιος Ιωάννου: «Αντιμετωπίζουμε μια ιστορική ομάδα που κάθε χρόνο διαθέτει ένα αξιόλογο ρόστερ. Εμείς προερχόμαστε από τη νίκη απέναντι στον Πανελλήνιο, η οποία μας έχει ανεβάσει ψυχολογικά και θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στα καλά αποτελέσματα. Περιμένουμε τη στήριξη από τον κόσμο της ομάδας ώστε να μας βοηθήσει με την παρουσία του να κερδίσουμε το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας και εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να τον ικανοποιήσουμε με την εμφάνισή μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x