Γενικά

Μίλα μου για … Μίλερ

Σε προσωπική μονομαχία ανάμεσα στον Κένι Μίλερ και τον Κόνορ Σάμον, εξελίχτηκε το παιχνίδι της Κιλμάρνοκ με την Ρέιντζερς. Ο επιθετικός των «διαμαρτυρόμενων», πέτυχε τρία γκολ (δύο με πέναλτι), ένα παραπάνω από τον φορ των γηπεδούχων, διατηρώντας τους «Τζερς» στην κορυφή της βαθμολογίας, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της Σέλτικ. Με δέκα παίκτες για περίπου 40 λεπτά αγωνίστηκαν οι γηπεδούχοι, μετά την αποβολή του Σισοκό, που γνώρισε την ήττα μετά από τέσσερις αγωνιστικές.

Σε προσωπική μονομαχία ανάμεσα στον Κένι Μίλερ και τον Κόνορ Σάμον, εξελίχτηκε το παιχνίδι της Κιλμάρνοκ με την Ρέιντζερς.

Ο επιθετικός των «διαμαρτυρόμενων», πέτυχε τρία γκολ (δύο με πέναλτι), ένα παραπάνω από τον φορ των γηπεδούχων, διατηρώντας τους «Τζερς» στην κορυφή της βαθμολογίας, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της Σέλτικ.

Με δέκα παίκτες για περίπου 40 λεπτά αγωνίστηκαν οι γηπεδούχοι, μετά την αποβολή του Σισοκό, που γνώρισε την ήττα μετά από τέσσερις αγωνιστικές.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν στο 21’ με γκολ του Σάμον. Η απάντηση ήρθε στο 42’ από τον Κένι Μίλερ που ισοφάρισε για τους «διαμαρτυρόμενους» με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Με τον ίδιο τρόπο, ο Μίλερ έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους στο 54’ που στην ίδια φάση απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα καθώς αποβλήθηκε ο Μοχαμαντού Σιοσοκό.

Οι γηπεδούχοι- πιστοποιώντας την πολύ καλή αγωνιστική παρουσία των τελευταίων εβδομάδων- δεν τα παράτησαν και ισοφάρισαν πάλι με τον Σάμον τέσσερα λεπτά αργότερα.

Και πάλι όμως ο Μίλερ, πετυχαίνοντας το 18ο γκολ του στο πρωτάθλημα στο 63’ έδωσε τη νίκη στη Ρέιντζερς, που πλέον στρέφει την προσοχή της στο παιχνίδι κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Σάββατο 20/11

Κιλμάρνοκ-Ρέιντζερς 2-3
(21’, 59’ Σάμον- 42’ πεν 55’ πεν 63’ Μίλερ)

Χαρτς-Χάμιλτον 2-0
(33' Σκάτσελ, 52' Τέμπλετον)

Αμπερντίν-Σεντ Τζόνστον (17.00)

Ντέρμπι ουραγών στο «Πιτόντρι», με τις δύο ομάδες να συναγωνίζονται η μία την άλλη στην… φόρμα τους (4 σερί ήττες αμφότερες).

Κρίσιμο παιχνίδι και για τις δύο καθώς ο νικητής θα αποκτήσει βαθμολογικό πλεονέκτημα. Δύο «άσοι» και ένα «διπλό» η παράδοση με την Σεντ Τζόνστον να έχει ένα «τσουβάλι» απουσίες.

Ινβερνές-Χιμπέρνιαν (17.00)

Σπουδαίο παιχνίδι στο «Καλεντόνιαν Στάντιουμ» ανάμεσα σε φορμαρισμένες ομάδες. Η πέμπτη της βαθμολογίας Ινβερνές υποδέχεται την Χιμπέρνιαν, αμφότερες έρχονται από δύο σερί νίκες. Πολύ καλή παράδοση για τους γηπεδούχους που σε 8 ματς με την αυριανή αντίπαλό τους έχει 5 νίκες 2 ισοπαλίες και 1 ήττα.

Σέλτικ-Νταντί Γ. (17.00)

Μόνο νίκη θέλουν οι «καθολικοί» για να εξακολουθούν να βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από την Ρέιντζερς. 11 νίκες και 5 ισοπαλίες έχουν στο «Σέλτικ Παρκ» κόντρα στην Νταντί Γ.

Σεντ Μίρεν-Μάδεργουελ (17.00)

Από ήττες προέρχονται και οι δύο ομάδες με τους γηπεδούχους να «παλεύουν» για να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις και τους φιλοξενούμενους να «κυνηγούν» την Χαρτς και την τρίτη θέση.

Η επόμενη (15η) αγωνιστική

Σάββατο 27/11 (17.00)

Σέλτικ-Ινβερνές

Χάμιλτον-Σεντ Μίρεν

Χιμπέρνιαν-Σεντ Τζόνστον

Κιλμάρνοκ-Αμπερντίν

Κυριακή 28/11

Νταντί Γ.-Ρέιντζερς (14.00)
Μάδεργουελ-Χαρτς (16.15)

Δείτε εδώ την βαθμολογία

Επιμέλεια: Διονύσης Καμπάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x