Γενικά

Ντιναμό-μετρο

Επίδειξη της δύναμής της έκανε η Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην έδρα της Χρβάτσκι Ντραγκόβολιατς την οποία και συνέτριψε με 6-0 για τη 16η αγωνιστική του κροατικού πρωταθλήματος. Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Europa League δεν συνάντησε αντίσταση από την ουραγό της βαθμολογίας και αύξησε στους επτά βαθμούς τη διαφορά από τη δεύτερη Χάιντουκ Σπλιτ, που λίγη ώρα νωρίτερα έχανε με 2-0 από την Ίστρα.

Επίδειξη της δύναμής της έκανε η Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην έδρα της Χρβάτσκι Ντραγκόβολιατς την οποία και συνέτριψε με 6-0 για τη 16η αγωνιστική του κροατικού πρωταθλήματος.

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Europa League δεν συνάντησε αντίσταση από την ουραγό της βαθμολογίας και αύξησε στους επτά βαθμούς τη διαφορά από τη δεύτερη Χάιντουκ Σπλιτ, που λίγη ώρα νωρίτερα έχανε με 2-0 από την Ίστρα.

Τα γκολ για την ομάδα του Βαχίντ Χαλίλοτζιτς πέτυχαν οι Τόμετσακ (8’), Τσάγκο (22’), Ιμπάνιεθ (41’), Κόβατσιτς (61’), Μπαντέλι (65’) και Μπεκιράι (81’).

Η σύνθεση της Ντιναμό: Κελάβα, Ιμπάνιεθ, Καλέγιο (66’ Αντέμι), Τόμετσακ (21’ Κόβατσιτς), Τονέλ, Τσάγκο, Μπαντέλι, Σιλβέστρ, Μπεκιράι, Μπίσκαν (46’ Μπάρμπαριτς), Κουφρέ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x