Stoiximan Super League

Live: Παναθηναϊκός-Ηρακλής 4-2 (Τελικό)

Πιο έντονο «καλωσόρισμα» δεν θα μπορούσε να κάνει ο Παναθηναϊκός στον Ζεσουάλδο Φερέιρα! Υπό το βλέμμα του νέου τους τεχνικού, οι «πράσινοι» δεν… μάσησαν από τον αιφνιδιασμό του Ηρακλή (20’ Μάρα, 21’ Πίτου Γκαρσία), αλλά και τις έντονες αποδοκιμασίες που τον ακολούθησαν και -με μπροστάρη τον Τζιμπρίλ Σισέ (δύο γκολ)- έφεραν τούμπα (4-2) ένα ματς που φλέρταρε έντονα με το να «στραβώσει».

Πιο έντονο «καλωσόρισμα» δεν θα μπορούσε να κάνει ο Παναθηναϊκός στον Ζεσουάλδο Φερέιρα!

Υπό το βλέμμα του νέου τους τεχνικού, οι «πράσινοι» δεν… μάσησαν από τον αιφνιδιασμό του Ηρακλή (20’ Μάρα, 21’ Πίτου Γκαρσία), αλλά και τις έντονες αποδοκιμασίες που τον ακολούθησαν και -με μπροστάρη τον Τζιμπρίλ Σισέ (δύο γκολ)- έφεραν τούμπα (4-2) ένα ματς που φλέρταρε έντονα με το να «στραβώσει».



90+3' Λήξη της αναμέτρησης

90+2’ Κόκκινη κάρτα στον Σολτάνι. Ο μεσοεπιθετικός του Ηρακλή έκανε ένα δυνατό μαρκάρισμα στον Καραγκούνη. Ο διαιτητής του έδειξε αρχικά την κίτρινη κάρτα, αλλά αμέσως μετά, επειδή διαμαρτυρήθηκε είδε και την κόκκινη.

90' Κίτρινη κάρτα στον Σισέ

85’ Ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Ο Βύντρα έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, αλλά ο Λουίς Γκαρσία δεν πρόλαβε να στείλει με προβολή την μπάλα στα δίχτυα.

80' Αλλαγή για τον Ηρακλή. Στη θέση του Κατσαμπή ο Κατσικάς

75' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ!: Ο Κατσουράνης βρήκε -με εξαιρετική μπαλιά- τον Πετρόπουλο κι εκείνος με προβολή μέσα από την περιοχή, νικά τον Ελευθερόπουλο~

73': Μετά από κόντρες έξω από την περιοχή, ο Μαρίνος πιάνει το δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα κοντράρει και περνάει έξω από το δεξί δοκάρι του Ελευθερόπουλου

70' - Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό: Ο Σιμάο στη θέση του Χριστοδουλόπουλου

66' - Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό: Στη θέση του Σισέ, που τραυματίστηκε και δεν μπορεί να συνεχίσει, περνάει ο Πετρόπουλος

53': Μετά από μαρκάρισμα πάνω στον Χριστοδουλόπουλο (για το οποίο οι "πράσινοι" ζήτησαν πέναλτι), ο Γκαρσία σκόραρε, αλλά ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ για επιθετικό φάουλ που είχε καταλογίσει νωρίτερα στον Έλληνα μεσοεπιθετικό!

52': Ο Σολτάνι πιάνει δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά στέλνει την μπάλα λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι!

50' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ!: Ο Σπυρόπουλος βγάζει εξαιρετική σέντρα από αριστερά, ο Σισέ έρχεται με δύναμη από πίσω και με φοβερή κεφαλιά, νικά ξανά τον Ελευθερόπουλο -που δεν μπορεί να συγκρατήσει την μπάλα!

Πατέρας και Φερέιρα μαζί! Δείτε το video


49': Ο Σισέ βγάζει τον Μαρίνο τετ α τετ με τον Ελευθερόπουλο, αλλά ο μέσος του Παναθηναϊκού καθυστερεί και δίνει τη δυνατότητα στον γκολκίπερ του Ηρακλή να βγει και να απομακρύνει το πλασέ του

46': Έναρξη του β' μέρους

46' - Αλλαγή για τον Ηρακλή: Ο Κυριαζής αντικαθιστά τον Σίσιτς

45'+1': Λήξη του ημιχρόνου

45' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ!: Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γκαρσία από δεξιά -και αδράνεια του Ελευθερόπουλου στην έξοδο- ο Σισέ πετάγεται στο δεύτερο δοκάρι και με κεφαλιά, ισοφαρίζει!

41' - Κίτρινη κάρτα για τον Παναθηναϊκό: Τη βλέπει ο Πλεσί, για δυνατό μαρκάρισμα πάνω στον Μάρα

35': Ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό! Ο Μαρίνος κάνει το δυνατό σουτ από δεξιά, ο Σισέ παρεμβάλλεται με προβολή στην πορεία της μπάλας, αλλά τη στέλνει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι!

32': Μετά από σέντρα του Γκαρσία από δεξιά, ο Κυριαζής απειλεί -άθελά του- με κεφαλιά τον Ελευθερόπουλο, αλλά ο γκολκίπερ του Ηρακλή μπλοκάρει την μπάλα

30' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ!: Ο Γκαρσία εκμεταλλεύεται λάθος απομάκρυνση έξω από την περιοχή, πιάνει φοβερό απευθείας σουτ και στέλνει την μπάλα στη δεξιά γωνία του Ελευθερόπουλου!

29': Μεγάλη ευκαιρία για τον Ηρακλή! Μετά από γύρισμα από αριστερά, ο Γιάκομπ πιάνει το σουτ στην κίνηση και στέλνει την μπάλα λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι!

28': Ο Μαρίνος δοκιμάζει το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και στέλνει την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ελευθερόπουλου!

24': Τα δύο γκολ του Ηρακλή έχουν δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ, με τους φίλους του Παναθηναϊκού να αποδοκιμάζουν -ειδικά τον Κώστα Κατσουράνη!

21' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ!: Ο Τζόρβας αποκρούει ασταθώς με τα πόδια μακρινό σουτ του Γιάκομπ, ο Κατσουράνης διώχνει πάνω στον Πίτου Γκαρσία κι εκείνος πλασάρει εύστοχα στην αριστερή γωνία!

20' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ!: Μετά από ωραία ενέργεια και γύρισμα του Σολτάνι από δεξιά, ο Μάρα στοπάρει και εκτελεί με το αριστερό τον Τζόρβα!

18': Σε εξαιρετική αντεπίθεση του Ηρακλή, ο Αραμπατζής μπαίνει από δεξιά, αλλά -αντί να γυρίσει την μπάλα σε συμπαίκτη του στην περιοχή- σουτάρει άστοχα στην κλειστή γωνία του Τζόρβα

14': Ο Σισέ ξεπερνάει με ευκολία τον Κυριαζή από δεξιά, μπαίνει στην περιοχή, αλλά το δυνατό σουτ που επιχειρεί -από πλάγια θέση- περνάει λίγο έξω από το απέναντι δοκάρι!

10': Έχει ισορροπήσει ο Ηρακλής, μετά το δυνατό ξεκίνημα του Παναθηναϊκού

4': Νέα καλή φάση για τους "πράσινους"! Ο Κατσουράνης βρήκε με ωραία σέντρα από δεξιά τον Γκαρσία, αλλά η κεφαλιά-ψαράκι του Ισπανού μπλοκάρεται από τον Ελευθερόπουλο

3': Πρώτη καλή φάση για τον Παναθηναϊκό! Μετά από σύγχυση στην περιοχή του Ηρακλή, ο Σισέ πιάνει το απευθείας σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και στέλνει την μπάλα λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Ελευθερόπουλου

1': Έναρξη του αγώνα

*«Πυρ και μανία» με την υπόθεση του Σίντνεϊ Γκοβού εμφανίστηκε ο Παύλος Γιαννακόπουλος. Κατά την προσέλευσή του στο ΟΑΚΑ για το παιχνίδι με τον Ηρακλή, ο μέτοχος του «τριφυλλιού» τόνισε ότι δεν ξέρει πολλά για τον νέο προπονητή και ευχήθηκε να πάει καλά, ωστόσο, την είδηση την έβγαλε, μιλώντας για το Γάλλο επιθετικό.

Αφού τόνισε, λοιπόν, πως «ο Γκοβού έπρεπε να έχει φύγει πολύ καιρό τώρα», κατέληξε χαρακτηριστικά: «Θέλουν κρέμασμα αυτοί που τον έφεραν στον Παναθηναϊκό»!

*Στις 18:35 έφτασε στο ΟΑΚΑ ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού έφτασε συνοδευόμενος από τους Κώστα Αντωνίου και Κάρλος Φρέιτας και χειροκροτήθηκε από τους οπαδούς του "τριφυλλιού" που βρίσκονταν εκείνη την ώρα έξω από τη θύρα των επισήμων

Κάθε φορά που γίνεται αλλαγή στη τεχνική ηγεσία υπάρχει αλλαγή στη συμπεριφορά της ομάδας, καθώς όλοι θέλουν να δείξουν πως είναι καλοί για να πάρουν μία θέση στην 11αδα. Θα δούμε πως θα πάει η ομάδα, τι αποτελέσματα θα φέρει, τι εικόνα θα έχει και από εκεί θα κρίνουμε. Φαντάζομαι πως κάτι καλό θα προκύψει» δήλωσε ο Αντώνης Αντωνιάδης, πριν την είσοδό του στο γήπεδο.

*Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός μίλησε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, κατά την προσέλευσή του στο ΟΑΚΑ: «Αυτό είναι κατάντια, εννέα χρόνια κράτησα τα τμήματα και δεν ήρθε κανείς να με βοηθήσει, τώρα όλοι με θυμούνται αλλά είναι αργά. Θα φανούν ποιοι είναι Παναθηναϊκοί και ποιοι Παναθηναϊκάρες. Εγώ είμαι έτοιμος για ό,τι χρειαστεί να βοηθήσω».

Αναφερόμενος στην έλευση του Ζεσουάλδο Φερέιρα πρόσθεσε: «Έχουμε προσδοκίες , αναπτερώνονται οι ελπίδες μας και η ομάδα ελπίζω να πετύχει τους στόχους της. Είναι ένας καταξιωμένος προπονητής και όλοι ελπίζουμε για το καλύτερο».



ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιάτσεκ Γκμοχ): Τζόρβας, Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Κατσουράνης, Σπυρόπουλος, Ζιλμπέρτο, Πλεσί, Χριστοδουλόπουλος (70' Σιμάο), Μαρίνος, Γκαρσία, Σισέ (66' λ.τ. Πετρόπουλος)

Στον πάγκο: Καρνέζης, Σαριέγκι, Καντέ, Νίνης, Καραγκούνης

ΗΡΑΚΛΗΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Ελευθερόπουλος, Κυριαζής (46' Σίσιτς), Κατσαμπής (80' Κατσικάς), Κανακούδης, Μάρα, Γκονσάλεζ, Αραμπατζής, Γιάκομπ, Γκαρσία, Σοάρες, Σολτάνι

Στον πάγκο: Μπαντής, Ηλιάδης, Κάρλος Σέζαρ, Λίμα, Κομπαγιάσι

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βοσκάκης (Ρεθύμνου)
ΒΟΗΘΟΙ: Ευθυμιάδης (Πιερίας)-Γούκος (Ηπείρου)
ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ



*Τέσσερις ισοπαλίες απέσπασε τα τελευταία έξι χρόνια ο Ηρακλής στην έδρα του Παναθηναϊκού, αλλά το χρώμα της προϊστορίας παραμένει… βαθύ πράσινο. Σε 50 αγώνες ο Παναθηναϊκός έχει 38 νίκες, 11 ισοπαλίες και μόλις μία ήττα.

*Στον εντός έδρας αγώνα με τον Ηρακλή την περσινή σεζόν ο Παναθηναϊκός είχε «σφραγίσει» την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

*Αήττητος παραμένει ο Ηρακλής μακριά από το «Καυτανζόγλειο», έχοντας τέσσερις ισοπαλίες σε ισάριθμες εξόδους του. Αήττητο και το «τριφύλλι» στο σπίτι του, με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες σε πέντε αγώνες.

*Από «γκέλα» με την Λάρισα (1-1) εντός έδρας προέρχονται οι νταμπλούχοι Ελλάδος, σε αντίθεση με τον «γηραιό», ο οποίος επικράτησε 1-0 του Άρη στο τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης τη δέκατη αγωνιστική.

*Γκοβού, Λέτο, Φερνάντες, Σεϊταρίδης, Δημούτσος, Ιωαννίδης και Μαυρίας οι απόντες του Παναθηναϊκού, χωρίς προβλήματα οι Θεσσαλονικείς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x