Stoiximan Super League

Σίγουρα ήταν ματς της Σούπερ Λίγκας;

Σε ένα παιχνίδι- φωτιά το οποίο άνοιξε την αυλαία της 11ης αγωνιστικής με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, Αστέρας Τρίπολης και Ολυμπιακός Βόλου δεν έλυσαν τις διαφορές τους και ήρθαν ισόπαλοι 1-1 στο «Πανθεσσαλικό». Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να πήραν ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας, όμως θα πρέπει να νιώθουν αδικημένοι από την απόδοσή τους, καθώς έπαιζαν με αριθμητικό πλεονέκτημα από το 47' και ισοφαρίστηκαν 53' με τον Μάρτιν. Στο 32' είχε ανοίξει το σκορ ο Ορόθκο.

Σε ένα παιχνίδι- φωτιά το οποίο άνοιξε την αυλαία της 11ης αγωνιστικής με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, Αστέρας Τρίπολης και Ολυμπιακός Βόλου δεν έλυσαν τις διαφορές τους και ήρθαν ισόπαλοι 1-1 στο «Πανθεσσαλικό».

Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να πήραν ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας, όμως θα πρέπει να νιώθουν αδικημένοι από την απόδοσή τους, καθώς έπαιζαν με αριθμητικό πλεονέκτημα από το 47' και ισοφαρίστηκαν στο 53' με τον Μάρτιν. Στο 32' είχε ανοίξει το σκορ ο Ορόθκο.



Αν τα περισσότερα ματς της Σούπερ Λίγκας έμοιαζαν έστω και λίγο σε αυτό ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και τον Αστέρα Τρίπολης, τότε δεν θα χρειαζόταν κανείς να… σκύψει για να πιάσει στο Σούπερ Μάρκετ το προϊόν «ελληνικό ποδόσφαιρο». Θα ήταν μπροστά μας, στο ύψος των ματιών μας, δίπλα στα καλύτερα…

Ματς με τόσο καλό ρυθμό από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό δεν συναντάς εύκολα στα… αδικημένα γήπεδα του ελληνικού πρωταθλήματος. Δεν του έλειπε τίποτα. Ένταση, πάθος, δίψα για τη νίκη, μία αποβολή, κλασσικές ευκαιρίες και γκολ. Τηρουμένων των αναλογιών, τι άλλο μπορεί να ζητήσει κάποιος;

Στο παιχνίδι μπήκε λίγο πιο δυνατά ο Αστέρας και με έναν πολύ κεφάτο Αράς απείλησε την εστία του Γιακούποβιτς ουκ ολίγες φορές. Από την άλλη, όμως, οι «ερυθρόλευκοι» έδιναν τις απαντήσεις του όποτε αυτό ήταν εφικτό, δεν κλείστηκαν ούτε στιγμή στην περιοχή τους και κανείς δεν μπορούσε με ευκολία να προβλέψει ποιος θα ανοίξει το σκορ.

Τελικά, έπειτα από ένα λάθος κοντρόλ του Ρόκα στην μικρή περιοχή, οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν πιο τυχεροί και με τον Ορόθκο «σημείωσαν» το πρώτο τέρμα της αναμέτρησης στο 32'. Μέχρι τη λήξη του πρώτου 45λεπτου ο Ολυμπιακός έψαχνε την ισοφάριση.

Στο δεύτερο λεπτό της επανάληψης, προκειμένου η μπάλα να μην φτάσει στον Ροτζέριο, ο Γιακούποβιτς βγήκε από την εστία του και την μπλόκαρε εκτός περιοχής. Ο Σπάθας του έδειξε την κόκκινη κάρτα και ο τερματοφύλακας των «ερυθρόλευκων» πήρε το δρόμο για τα αποδυτήρια, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες. Αυτοί οι δέκα όμως δεν το έβαλαν κάτω…

Αντί να κλειστούν στην άμυνα τους και να διεκδικήσουν ό, τι καλύτερο με αντεπιθέσεις, βγήκαν στην επίθεση με θράσος, αποφασισμένοι να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια. Τελικά, τα κατάφεραν και πιο γρήγορα απ’ ότι θα περίμεναν.

Στο 53’ ο Μόνχε έβγαλε την σέντρα από αριστερά, ο Μάρτιν πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η μπάλα από εκεί και έπειτα δεν σταμάτησε να αλλάζει πλευρές, με αποτέλεσμα να σημειώνονται ευκαιρίες άξιες αναφοράς κάθε λεπτό. Καμία όμως από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να τη στείλει για δεύτερη φορά στο πλεχτό και αυτό το 90λεπτο έληξε ίσως με το πιο δίκαιο αποτέλεσμα.

Το φιλμ του αγώνα



Ολυμπιακός Βόλου (Σάκης Τσιώλης): Γιακούποβιτς, Τομάς, Άλβαρες, Ζαραδούκας, Ντολεζάι, Ζέλεσι, Ρόκας (46' Καπετάνος), Ούμπιντες, Μόνχε, Σολάκης (47' Ρόκα), Μπρέσκα (46' Μάρτιν)

Στον πάγκο: Φραντζιπάνε, Ρίκκα, Σκαρος, Ψυχογιός

Αστέρας Τρίπολης (Βαγγέλης Βλάχος): Ντεγκρά, Ορόθκο, Αργυρόπουλος (60' Ρομπέρτο), Πουλίδο, Καρέρα, Μπαστία, Λαδάκης (67' Ρίος), Πιπίνης, Ροζέριο, Αράς (76' Ουντότζι), Κρις

Στον πάγκο: Αναστασόπουλος, Φορτούνης, Μπακασέτας, Φυτανίδης





Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x