Ελλάδα

Πρίφτης: «Σοβαροί απέναντι στον ΠΑΟ»

Την ανωτερότητα του αυριανού αντιπάλου της Καβάλας, Παναθηναϊκού, αναγνώρισε ο κόουτς του μακεδονικού συλλόγου μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ. Ο Δημήτρης Πρίφτης ανέφερε πως οι παίκτες του θα πρέπει να δείξουν σοβαρότητα αλλά και να πάρουν όσα περισσότερα καλά στοιχεία μπορούν. «Ξέρουμε όλοι ποιος είναι ο Παναθηναϊκός και ξέρουμε ποιοι είμαστε εμείς», είπε από πλευράς παικτών ο Νίκος Αγγελόπουλος.

Την ανωτερότητα του αυριανού αντιπάλου της Καβάλας, Παναθηναϊκού, αναγνώρισε ο κόουτς του μακεδονικού συλλόγου μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ. Ο Δημήτρης Πρίφτης ανέφερε πως οι παίκτες του θα πρέπει να δείξουν σοβαρότητα αλλά και να πάρουν όσα περισσότερα καλά στοιχεία μπορούν.

«Ξέρουμε όλοι τη δυναμική του Παναθηναϊκού, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη. Για μας είναι ένα εκτός έδρας δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο θέλουμε να εμφανιστούμε σοβαροί και μέσα από μία καλή εμφάνιση να κερδίσουμε εμπειρίες», είπε ο τεχνικός της Καβάλας και πρόσθεσε: «Ωστόσο, για μας αυτή που μας πέρασε, ήταν μία εβδομάδα επανένταξης κάποιων τραυματιών, τους οποίους θα προσπαθήσουμε προοδευτικά να δώσουμε λίγο χρόνο συμμετοχής, ώστε να προετοιμαστούμε για τα επόμενα δύσκολα παιχνίδια».

Από πλευράς παικτών μίλησε ο πάουερ φόργουορντ της ομάδας, Νίκος Αγγελόπουλος: «Είναι σημαντικό που κάναμε μέχρι τώρα τις νίκες που θέλαμε και μάλιστα πραγματοποιώντας παράλληλα και ωραίες εμφανίσεις, που ικανοποίησαν τον κόσμο μας. Ξέρουμε όλοι ποιος είναι ο Παναθηναϊκός και ξέρουμε ποιοι είμαστε εμείς. Θέλουμε να κερδίσουμε τις εντυπώσεις, απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x