Ισπανία

«Έβγαλαν τα μάτια» τους

Καμία δε φαίνεται πως βολεύει η ισοπαλία στο «Μαδριγάλ». Βιγιαρεάλ και Βαλένθια ήρθαν 1-1 στο μεγάλο τοπικό ντέρμπι του Λεβάντε, που «άνοιξε» την αυλαία της 12ης αγωνιστικής της Primera Division. Έτσι, έμειναν πίσω από τους στόχους τους, που για το «κίτρινο υποβρύχιο» ήταν να πλησιάσει περισσότερο τις δυο πρωτοπόρους, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, ώστε να τους «κλέψει» τον τίτλο, ενώ για τις «νυχτερίδες» να κάνουν ένα σημαντικό βήμα για την τέταρτη θέση, που οδηγεί στην έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Καμία δε φαίνεται πως βολεύει η ισοπαλία στο «Μαδριγάλ». Βιγιαρεάλ και Βαλένθια ήρθαν 1-1 στο μεγάλο τοπικό ντέρμπι του Λεβάντε, που «άνοιξε» την αυλαία της 12ης αγωνιστικής της Primera Division. Έτσι, έμειναν πίσω από τους στόχους τους, που για το «κίτρινο υποβρύχιο» ήταν να πλησιάσει περισσότερο τις δυο πρωτοπόρους, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, ώστε να τους «κλέψει» τον τίτλο, ενώ για τις «νυχτερίδες» να κάνουν ένα σημαντικό βήμα για την τέταρτη θέση, που οδηγεί στην έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έτσι, αμφότερες θα περιμένουν «γκέλες» αργότερα και την Κυριακή των υπόλοιπων «μνηστήρων».

Το ματς ήταν ανοιχτό και οποιαδήποτε ομάδα φαινόταν πως θα μπορούσε να πάρει τη νίκη, που δεν ήρθε ποτέ για καμία. Οι παίκτες του Ουνάι Εμερι κατάφεραν να προηγηθούν με τον Αντούριθ στο 21΄μέσα από την περιοχή, για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι με τον Ρόσι στο 73’. Η αποβολή του Στανκεβίτσιους στο 81’ έφερε τους αντιπάλους του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League μέσα στην αντίπαλη περιοχή, χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα.


ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ντιέγκο Λόπεθ, Α. Λόπεθ, Γκονζάλο, Μαρτσένα, Καπντεβίλα (61' Ρούμπεν), Καθόρλα, Μπρούνο, Κάνι, Βαλέρο (69' Σένα), Νιλμάρ, Ρόσι

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Μογιά, Ναβάρο, Ρ. Κόστα, Στανκεβίτσιους, Μπρούνο, Μιγκέλ (57΄Ντίλμπερτ), Μάουρο, Τ. Κόστα, Χοακίν, Ερνάντεζ, Αντούριθ (75' Σολδάδο)


Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής της Primera Division:


Σάββατο, 20/11

Βιγιαρεάλ – Βαλένθια 1-1
(73' Ρόσι-21' Αντούριθ)

Αλμερία – Μπαρτσελόνα (21.00)

Ρεάλ Μαδρίτης – Αθλέτικ Μπιλμπάο (23.00)

Κυριακή, 21/11

Εσπανιόλ – Έρκουλες (18.00)

Λα Κορούνια – Μάλαγα (18.00)

Λεβάντε – Σανταντέρ (18.00)

Οσασούνα – Σπόρτινγκ Χιχόν (18.00)

Σεβίλλη – Μαγιόρκα (20.00)

Σοσιεδάδ – Ατλέτικο Μαδρίτης (22.00)

Δευτέρα, 22/11

Χετάφε – Σαραγόσα (22.00)


Η επόμενη αγωνιστική (13η αγωνιστική):

Ατλέτικο Μαδρίτης – Εσπανιόλ
Βαλένθια – Αλμερία
Μαγιόρκα – Μάλαγα
Αθλέτικ Μπιλμπάο – Οσασούνα
Σανταντέρ – Λα Κορούνια
Σαραγόσα – Βιγιαρεάλ
Σεβίλλη – Χετάφε
Σπόρτινγκ Χιχόν – Σισιεδάδ
Έρκουλες – Λεβάντε
Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x