Αγγλία

«Ίγουντ Πάρκ» ή αλλιώς…

Η Μπλάκμπερν άλλαξε σελίδα με την εξαγορά της από την εταιρία Venky ’s και οι οπαδοί των «ρόβερς» ευελπιστούν ότι ο σύλλογος μπορεί να αλλάξει πορεία. Οι νέοι ιδιοκτήτες είναι φυσιολογικό ότι θέλουν να αφήσουν το στίγμα τους και να συνδέσουν την θητεία τους με μια νέα εποχή του συλλόγου.

Η Μπλάκμπερν άλλαξε σελίδα με την εξαγορά της από την εταιρία Venky ’s και οι οπαδοί των «ρόβερς» ευελπιστούν ότι ο σύλλογος μπορεί να αλλάξει πορεία. Οι νέοι ιδιοκτήτες είναι φυσιολογικό ότι θέλουν να αφήσουν το στίγμα τους και να συνδέσουν την θητεία τους με μια νέα εποχή του συλλόγου. Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα η πρώτη σκέψη των νέων ιδιοκτητών είναι η μετονομασία του «Ίγουντ Πάρκ».

Ο όμιλος ολοκλήρωσε την Παρασκευή την αγορά της Μπλάκμπερν και ήδη οι άνθρωποι της διοίκησης κάνουν πλάνα για το μέλλον. Μια κίνηση η οποία δεν είναι σίγουρο ότι θα βρει σύμφωνους τους οπαδούς αφού η ονομασία του γηπέδου είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ιστορία του συλλόγου.

Ένας από τους εκπροσώπους της ιδιοκτήτρια εταιρίας τόνισε :

«Πρέπει να βελτιώσουμε την εμπορικότητα του συλλόγου. Προσπαθούμε να βρούμε τρόπο να το αλλάξουμε. Η Άρσεναλ ονόμασε το γήπεδο της Emirates από τον βασικό χορηγό τους. Το γήπεδο μας θα μπορούσε να ονομαστεί Venky ’s ή θα μπορούσαμε να δώσουμε το όνομα κάποιου άλλου χορηγού. Θα προσπαθήσουμε να το προωθήσουμε όσο μπορούμε και βασικός μας στόχος είναι η αγορά της Ινδίας».

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Πιπεριάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x