Stoiximan Super League

Στιγμιαίο λάθος…

Ένα «στιγμιαίο λάθος» του… Πασχάλη Μελισσά, στέρησε από τον Ατρόμητο τη νίκη και προσέφερε έναν πολύτιμο πόντο στην ομάδα του Εργοτέλη. Καλύτερη η ομάδα του Γιώργου Δώνη στο πρώτο ημίχρονο όταν και προηγήθηκε με τον Σαγκανόφσκι, με τον Εργοτέλη να παίρνει τα ηνία στο δεύτερο μέρος, να ισοφαρίζει με τον Λεάλ και να χάνει την ευκαιρία του αγώνα στο 85’ με βολίδα του Μπουντιμιρ.

Ένα «στιγμιαίο λάθος» του… Πασχάλη Μελισσά, στέρησε από τον Ατρόμητο τη νίκη και προσέφερε έναν πολύτιμο πόντο στην ομάδα του Εργοτέλη.

Καλύτερη η ομάδα του Γιώργου Δώνη στο πρώτο ημίχρονο όταν και προηγήθηκε με τον Σαγκανόφσκι, με τον Εργοτέλη να παίρνει τα ηνία στο δεύτερο μέρος, να ισοφαρίζει με τον Λεάλ και να χάνει την ευκαιρία του αγώνα στο 85’ με βολίδα του Μπουντιμιρ.

Πρώτη ισοπαλία για τον Εργοτέλη στο φετινό πρωτάθλημα- με την τελευταία να είναι και πάλι κόντρα στον Ατρόμητο τον Μάρτιο του 2010- πέταξε στα «σκουπίδια» το σπουδαίο διπλό της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στον Πανιώνιο η ομάδα του Γιώργου Δώνη, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη.



Με 4-5-1 παρέταξε την ομάδα του ο Γιώργος Δώνης, έχοντας στην κορυφή τον Καμαρά και τους Σαγκανόφσκι και Μπρίτο να έρχονται από πίσω. Με 4-3-3 ξεκίνησε ο Εργοτέλης με τον Μπούντιμιρ προωθημένο και τους Ρομάνο και Λεάλ να εναλλάσσονται στα άκρα της επίθεσης.

Δυνατά μπήκαν και οι δύο ομάδες. Μόλις στο 2’ ο Λέαλ πλάσαρε άστοχα για τον Εργοτέλη και ένα λεπτό αργότερα ο Τάτος από προσπάθεια του Καμαρά δεν πλάσαρε σωστά. Στο 7’ ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ όταν μετά από φάση διαρκείας, ο Σαγκανόφσκι έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του Περιστερίου.

Ο Ατρόμητος πατούσε καλύτερα στο γήπεδο στο πρώτο ημίχρονο, είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας και αλληλοκάλυψη και έναν Καμαρά, χάρμα ιδέσθαι να ταλαιπωρεί με τις ενέργειές του τους αμυντικούς των φιλοξενουμένων. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι ήταν καλά μπλοκαρισμένοι, προσπαθούσαν κυρίως να απειλήσουν με στημένα, ψάχνοντας τον Μπούντιμιρ και είχαν μια καλή φάση με ένα φάουλ του Μπέτο που πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Μιχαηλίδη.

Δύο όψεις είχε το δεύτερο μέρος. Από το βαρετό πρώτο εικοσάλεπτο με τις πολλές διακοπές και τα πολλά φάουλ περάσαμε σε ένα τρελό δεκάλεπτο.

Ο Εργοτέλης ήταν καλύτερος σε αυτό το διάστημα και ευτύχησε να ισοφαρίσει μετά από τραγικό λάθος του Μελισσά. Ο αμυντικός της ομάδας του Περιστερίου γύρισε λανθασμένα με το κεφάλι προς τα πίσω, και ο Λεάλ δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη κάνοντας το 1-1. Στη συνέχεια ο Ατρόμητος σε δύο λεπτά είχε δύο καλές ευκαιρίες με Φαβάλι και Σφακιανάκη, ενώ την ευκαιρία του αγώνα έχασε ο Μπούντιμιρ στο 84’ με σουτ στο δοκάρι.

Διαβάστε εδώ το φιλμ του αγώνα



ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Νάστος, Μελισσάς, Μπαζίνσκι, Τάτος(62' Φαβάλι), Νεμπεγλέρας, Καμαρά, Σφακιανάκης,Σαγκανόφσκι (70' Περόνε)Μπρίτο, Ολιβέιρα

Στον πάγκο: Καραγκιολίδης, Σκόνδρας,Αποστολόπουλος, Καραλής, Καραγκούνης

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Γιαλούσης, Σασιασβίλι, Ρουμπάκης, Χίμπλινγκερ, Ολίσε, Φραγκουλάκης, Μπούντιμιρ, Ρομάνο, Λεάλ, Μπέτο

Στον πάγκο: Αθανασίου, Καρέλης, Σαρρής, Βίσιο, Ορφανός, Χρυσοφάκης, Χαντί

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τριτσώνης (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Καρσιώτης (Κορινθίας)-Μαγιάννης (Άρτας)
ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου





Επιμέλεια: Διονύσης Καμπάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x