Stoiximan Super League

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 3-0 (Τελικό)

Με δύο γκολ του συνήθη ύποπτου, Κέβιν Μιραλάς (37', 72') και ένα του Ρόμενταλ ο Ολυμπιακός προηγείται 3-0 του ΠΑΟΚ στο «Καραϊσκάκη» στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής. Σε εξέλιξη το β' ημίχρονο, με δέκα παίκτες παίζει από το 58' ο "δικέφαλος" λόγω αποβολής του Ίβιτς με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Παρακολουθήστε live από το www.sport-fm.gr την εξέλιξη του αγώνα.

Με δύο γκολ του συνήθη ύποπτου, Κέβιν Μιραλάς (37', 72') και ένα του Ρόμενταλ ο Ολυμπιακός προηγείται 3-0 του ΠΑΟΚ στο «Καραϊσκάκη» στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής.

Σε εξέλιξη το β' ημίχρονο, με δέκα παίκτες παίζει από το 58' ο "δικέφαλος" λόγω αποβολής του Ίβιτς με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Παρακολουθήστε live από το www.sport-fm.gr την εξέλιξη του αγώνα.



90+4' Λήξη του παιχνιδιού

90' Τέσσερα θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων.

90' Ωραία ενέργεια του Ρόμενταλ, ο οποίος θα πασάρει στον Φουστέρ το σουτ του οποίου θα περάσει λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι του Κρέσιτς.

89' Με εννέα παίκτες αγωνίζεται ο ΠΑΟΚ, καθώς ο Μαλεζάς αποχώρησε με θλάση και η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει ολοκληρώσει τις αλλαγές της.

88' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Μοντέστο θα δώσει την θέση του στον Γκαλίτσιο.

87' ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό 3-0. Εξαιρετική πάσα του Ντουντού στον Ρόμενταλ, ο οποίος θα πεταχτεί στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΟΚ και με όμορφο σουτ στην αριστερή γωνία του Κρέσιτς θα ανεβάσει τον δείκτη του σκορ.

84' Ο Μοισές θα πιάσει ωραίο μονοκόματο σουτ, η μπάλα θα κοντράρει και ο Κρέσιτς θα διώξει δύσκολα σε κόρνερ.

81' Κίτρινη κάρτα στον Αβραάμ Παπαδόπουλο για φάουλ πάνω στον Μουσλίμοβιτς.

79' Καταπληκτική ενέργεια του Μιραλάς,που θα κάνει διαγώνια πάσα στον Φουστέρ το πλασε του οποίου θα διώξει ο Μαλεζάς, λίγο πριν περάσει η μπάλα την γραμμή.

78' Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Έξω ο Σαλπιγγίδης μέσα ο Μουσλίμοβιτς

75' Κίτρινη κάρτα στον Χολέμπας για διαμαρτυρία.

73' Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Ελ Ζαρ στη θέση του Φωτάκη.

72' ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό 2-0 Ο Ρόμενταλ θα στρώσει ωραία την μπάλα στον Μιραλάς που με ευθύβολο σουτ θα διπλασιάσει τα προσωπικά τέρματα όσο και της ομάδας του.

68' Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Ζουέλα αντικαταστάθηκε από τον Μπουσαϊντί.

67' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Ρόμενταλ περνάει στον αγωνιστικό χώρο αντί του Φετφατζίδη.

60' Κίτρινη κάρτα στον Μοντέστο.

58' Κόκκινη για παίκτη του ΠΑΟΚ. Ο Ίβιτς έκανε τάκλιν με τα δύο πόδια στον Μοϊσές και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

55' Ο Παμπορίδης παρατηρεί με κίτρινη κάρτα τους Γκαρσία και Ντουντού, τιμωρώντας τα νεύρα των δύο παικτών.

53' Ο Βιεϊρίνια μπαίνει στην περιοχή υπό την πίεση του Α. Παπαδόπουλου, πέφτει εύκολα ο Πορτογάλος, δεν φαίνεται να υπάρχει παράβαση.

49' Στην περιοχή ο Σαλπιγγίδης, τάκλιν για σεμινάριο από τον Α. Παπαδόπουλο, τον κόβει καθαρά.

46' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Γ. Παπαδόπουλος παραχωρεί τη θέση του στον νεαρό Ποτουρίδη.

46' Ξεκίνησε το β' ημίχρονο.

Ισορροπημένο σε γενικές γραμμές το α’ ημίχρονο, με τον Ολυμπιακό να πετυχαίνει ένα γκολ και τον ΠΑΟΚ να αξίζει σίγουρα ένα. Ο «δικέφαλος» είχε τον έλεγχο, καλή κυκλοφορία και αξιόλογες στιγμές στην επίθεση, αλλά στο γκολ δεν έφτασε.

Η κάμερα του sday.gr στο "Καραϊσκάκη"



45+2' Λήξη του α' ημιχρόνου.

44' Δύο λεπτά θα είναι ο επιπλέον χρόνος.

41' Κίτρινη κάρτα στον Ίβιτς για αψιμαχία με τον Ντουντού.

40' Επιμένει ο ΠΑΟΚ, νέα ευκαιρία, αυτή τη φορά σε σουτ του Γκαρσία.

39' Ο ΠΑΟΚ ψάχνει άμεσα την ισοφάριση, ο Ίβιτς μπήκε στην περιοχή και σούταρε με δύναμη, ελάχιστασ άουτ έφυγε το σουτ του Σέρβου.

37' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, 1-0! Λάθος από τους παίκτες του ΠΑΟΚ (ασυνεννοησία Βιτόλο - Ζουέλα), κάθετη πάσα με τη μία από τον Γ. Παπαδόπουλο στον κενό χώρο για τον Μιραλάς, ο οποίος βγήκε απέναντι από τον Κρέσιτς και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

31’ Εξαιρετική ενέργεια του Μιραλάς απ’ τα αριστερά, ο Βέλγος επιχείρησε ένα σκαφτό πλασέ, δεν αιφνιδιάστηκε ο Κρέσιτς.

25' Άναψαν προς στιγμής τα αίματα, με τον Ζουέλα και τον Α. Παπαδόπουλο να τα λένε σε έντονο ύφος, χωρίς συνέχεια πάντως.

24' Μια ανάσα από το γκολ ο Ολυμπιακός! Ο Γ. Παπαδόπουλος γέμισε στην περιοχή, η μπάλα πέρασε απ' όλους, ο Κρέσιτς δεν μπόρεσε να την μπλοκάρει σταθερά, ούτε όμως και ο Χολέμπας να την σπρώξει στα δίχτυα.

18' Η φάση του αγώνα! Ο Σακελλαρίου σέντραρε απ' τα αριστερά, σηκώθηκε στο δεύτερο δοκάρι ο Φωτάκης και έπιασε την καρφωτή κεφαλιά, αλλά ο Πάρντο επενέβη σωτήρια. Μάλιστα στην προσπάθειά του να αποσοβήσει τον κίνδυνο χτύπησε ελαφρώς, αφού "τράκαρε" με το αριστερό δοκάρι.

13' Οι παίκτες του ΠΑΟΚ κυκλοφορούν καλά την μπάλα - ισορρόπησε ο "δικέφαλος του Βορρά".

7' Στην αντεπίθεση ο ΠΑΟΚ, η προβολή του Σαλπιγγίδη βρίσκει σε ετοιμότητα τον Πάρντο.

6' Ο Μιραλάς απέφυγε δύο παίκτες, έσπασε τη μπάλα στα δεξιά στον Μοντέστο, ο Γάλλος έκανε τη σέντρα στην περιοχή, ο Ριέρα έκανε την προβολή προλαβαίνοντας την έξοδο του Κρέσιτς, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

1' Έναρξη του αγώνα. Στη σέντρα ο Ολυμπιακός.

* Εντυπωσιακό ήταν το κορεό των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού, στο οποίο «υπενθύμισαν» τη φιλία τους με τους αντίστοιχους του Ερυθρού Αστέρα.

* Στο γήπεδο βρίσκεται ο μάνατζερ του Κέβιν Μιραλάς, Κριστόφ Ενροτέ, ο οποίος ίσως στο περιθώριο του ντέρμπι να έχει τετ-α-τετ με άνθρωπο του Ολυμπιακού για το μέλλον του Βέλγου επιθετικού.



Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Πάρντο, Χολέμπας, Μοντέστο(88' Γκαλίτσιος), Α. Παπαδόπουλος, Μοϊσές, Γ. Παπαδόπουλος (46' Ποτουρίδης), Ντουντού, Ριέρα, Φετφατζίδης (67' Ρόμενταλ), Φουστέρ, Μιραλάς.

Στον πάγκο: Νικοπολίδης,Πάντελιτς, Ζαϊρί, Ρόμενταλ, Νέμεθ.

ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος): Κρέσιτς, Σακελλαρίου, Μαλεζάς, Τσιρίλο, Ζουέλα (68'Μπουσαϊντί), Βιτόλο, Γκαρσία, Βιεϊρίνια, Ίβιτς, Φωτάκης (73' Ελ Ζαρ), Σαλπιγγίδης (78' Μουσλίμοβιτς).

Στον πάγκο: Χαλκιάς,Μπαλάφας,Φιλομένο, Κριστιάνο.

Διαιτητής: Παμπορίδης (Κιλκίς)
Βοηθοί: Γκάγκας (Λάρισας), Σωτηρόπουλος (Αχαΐας)
Γήπεδο: «Γεώργιος Καραϊσκάκης»



• Στην άμυνα εντοπίζονται τα βασικά προβλήματα των δύο ομάδων. Από πλευράς Ολυμπιακού θα λείψουν οι Μέλμπεργκ, Τοροσίδης και Μπράβο - συν τον Ιμπαγάσα. Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ, στη Θεσσαλονίκη έμειναν οι Κοντρέρας και Σνάουτσνερ, οι οποίοι είναι ανέτοιμοι, όπως ο -εδώ και αρκετό καιρό τραυματίας- Λίνο.

• Μικρά-μικρά: Πέντε στα πέντε έχει φέτος ο Ολυμπιακός στην έδρα του, την ώρα που ο ΠΑΟΚ προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες με τον Μάκη Χάβο στον πάγκο του.

• Προϊστορία: Δύο νίκες σε πρωτάθλημα και πλέι οφ κατέκτησε πέρυσι ο ΠΑΟΚ, κάτι ωστόσο που δεν αλλάζει την δυσμενή παράδοση που έχει στις επισκέψεις του στην έδρα του Ολυμπιακού. Σε σύνολο 52 αγώνων, οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν 38 νίκες, ο «δικέφαλος του Βορρά» μόλις 8, ενώ 6 ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x