Stoiximan Super League

Live: Καβάλα-ΑΕΚ 2-1 (Τελικό)

Σε εξέλιξη βρίσκεται η δύσκολη έξοδος της ΑΕΚ στην Καβάλα, για την 11η αγωνιστική. Μπροστά 2-1 στο σκορ οι γηπεδούχοι, μετά από γκολ των Βουτσίτσεβιτς (13') και Ονουάτσι (46')! Μείωσε ο Σκόκο στο 86'! Με δέκα παίκτες, λόγω τραυματισμού του Καφέ (κι ενώ είχαν γίνει οι αλλαγές) αγωνίζεται η "Ένωση". Παρακολουθήστε live την εξέλιξη του αγώνα από το www.sport-fm.gr.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η δύσκολη έξοδος της ΑΕΚ στην Καβάλα, για την 11η αγωνιστική.

Μπροστά 2-1 στο σκορ οι γηπεδούχοι, μετά από γκολ των Βουτσίτσεβιτς (13') και Ονουάτσι (46')!

Μείωσε ο Σκόκο στο 86'!

Με δέκα παίκτες, λόγω τραυματισμού του Καφέ (κι ενώ είχαν γίνει οι αλλαγές) αγωνίζεται η "Ένωση".

Παρακολουθήστε live την εξέλιξη του αγώνα από το www.sport-fm.gr.



90+4 - Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Τσινιάρη βρίσκει την Καβάλα να πανηγυρίζει μία μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ με 2-1

90+1 Αλλαγή για την Καβάλα: Βγαίνει ο Ονουάτσι και τη θέση του παίρνει ο Αλεξάντροβιτς

86' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ!: Ο Σκόκο -με υπέροχη ατομική ενέργεια- μπαίνει στην περιοχή από δεξιά και με υπέροχο σουτ από πλάγια θέση, μειώνει για την ΑΕΚ!

83': Μετά από εκτέλεση φάουλ του Σκόκο, ο Γιάχιτς πιάνει την κεφαλιά, αλλά στέλνει την μπάλα στην αγκαλιά του Γκαλίνοβιτς

80' - Κίτρινη κάρτα για την ΑΕΚ: Τη βλέπει ομ Μπλάνκο για δυνατό μαρκάρισμα

75' - Αλλαγή για την Καβάλα: Ο Ντικρόκ αντικαθιστά τον Βουτσίτσεβιτς

73': Ο Καφές τραυματίστηκε και δεν μπορεί να συνεχίσει κι έτσι η ΑΕΚ -που έχει κάνει όλες τις αλλαγές- μένει με δέκα παίκτες

66': Σουτ του Λυμπερόπουλου που κοντράρει σε σώματα βγάζει τον Μπλάνκο σε καλή θέση μέσα στην περιοχή, αλλά το σουτ που κάνει -από πλάγια θέση- αποκρούεται από τον Γκαλίνοβιτς σε κόρνερ!

61': Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντιέ, αναγκάζει τον Σάχα να διώξει με τη γροθιά σε κόρνερ

57' - Αλλαγή για την Καβάλα: Ο Σιόντης αντικαθιστά τον Πετκάκη

55' - Αλλαγή για την ΑΕΚ: Ο Λυμπερόπουλος στη θέση του Λεονάρντο

52': Ωραία ενέργεια και σέντρα του Σκόκο από αριστερά, αλλά ο Μπερνς -αμαρκάριστος στη μικρή περιοχή- δεν πιάνει καλά την κεφαλιά και στέλνει την μπάλα άουτ!

46' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ!: Μετά από εξαιρετικό συνδυασμό των Ονουάτσι και Αμπντούν, ο Αλγερινός γυρίζει από δεξιά στη μικρή περιοχή και ο Ονουάτσι -με χαρακτηριστική άνεση- πλασάρει τον Σάχα!

52': Ωραία ενέργεια και σέντρα του Σκόκο από αριστερά, αλλά ο Μπερνς -εντελώς αμαρκάριστος- δεν πιάνει καλά την κεφαλιά και στέλνει την μπάλα άουτ!

46': Έναρξη του β' μέρους

46' - Αλλαγές για την ΑΕΚ: Στις θέσεις των Πατσατζόγλου και Έντερ περνούν οι Γκέντσογλου και Σκόκο

45'+1': Λήξη του ημιχρόνου

45'+1': ΣΕ εξαιρετική αντεπίθεση της Καβάλας, ο Σάχα βγαίνει πολύ μακριά από την εστία του, ο Ονουάτσι προτιμά να τον πλασάρει, αντί να τον ξεπεράσει και η μπάλα -αφού χτυπάει στο σώμα του Αργεντινού γκολκίπερ- απομακρύνεται!

35': Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λεονάρντο -έξω από την περιοχή και δεξιά- αναγκάζει τον Γκαλίνοβιτς να πέσει στη δεξιά του γωνία και να αποκρούσει εντυπωσιακά σε κόρνερ!

34': Πρώτη καλή ευκαιρία για την ΑΕΚ! Σε αντεπίθεση της "Ένωσης", ο Λαγός γύρισε ωραία στο πέναλτι για τον Έντερ, αλλά εκείνος πλάσαρε άσχημα και η μπάλα -αφού κόντραρε στον... Μπλάνκο- πέρασε έξω!

32' - Κίτρινη κάρτα για την Καβάλα: Την είδε ο Αμπντούν, ο οποίος -απερίσκεπτα- σταμάτησε με το χέρι μια μπαλιά που έβγαινε πλάγιο άουτ

22': Μεγάλη ευκαιρία για την Καβάλα! Οι Ονουάτσι και Βουτσίτσεβιτς "κρύβουν την μπάλα", ο δεύτερος πλασάρει στην κίνηση μέσα από την περιοχή και ο Σάχα -με εντυπωσιακή απόκρουση στην αριστερή του γωνία- αποκρούει σε κόρνερ!

20': Ο Βουτσίτσεβιτς πασάρει στον Ονουάτσι, εκείνος πιάνει το σουτ λίγο έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα κοντράρει και περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σάχα

13' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ!: Ο Αμπντούν έκανε πολύ ωραία σέντρα από αριστερά, ο Βουτσίτσεβιτς νίκησε στον αέρα τον Λαγό και με δυνατή κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Σάχα

7': Η Καβάλα έχει μπει δυνατά και δείχνει να πατά πολύ καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο στα πρώτα λεπτά

1': Μεγάλη ευκαιρία για την Καβάλα -30 δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα! Κάθετη μπαλιά "στην πλάτη" της άμυνας, βρήκε τον Βουτσίτσεβιτς, εκείνος βγήκε τετ α τετ με τον Σάχα, αλλά το σκαφτό πλασέ του πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι!

1': Έναρξη του αγώνα



ΚΑΒΑΛΑ (Χένρικ Κάσπερτσακ): Γκαλίνοβιτς, Πετκάκης (57' Σιόντης), Χργκόβιτς, Ντουγκλάο, Τόμασιτς, Καρντόσο, Αμπντούν, Ογκμπέτσε, Ντιέ, Ονουάτσι, Βουτσίτσεβιτς (75' Ντικρόκ)

Στον πάγκο: Βαγιέχο, Ναζλίδης, Θεοδωρέλλης, Γιάννου, Αλεξάντροβιτς

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Σάχα, Λαγός, Νασούτι, Γιάχιτς, Πατσατζόγλου (46' Γκέντσογλου), Κάφες, Μάκος, Λεονάρντο (55' Λυμπερόπουλος), Μπερνς, Έντερ (46' Σκόκο), Μπλάνκο

Στον πάγκο: Αραμπατζής, Γκερέιρο, Καράμπελας, Αργυρίου

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τσινιάρης (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Τρύφωνας (Κέρκυρας), Καρατζίκας (Αθηνών)

ΓΗΠΕΔΟ: «Ανθή Καραγιάννη»



Το συνηθισμένο… πάχος έχει και πάλι το απουσιολόγιο του Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός δεν μπορεί να υπολογίζει για το αποψινό παιχνίδι τον τραυματία Τζεμπούρ, τον ανέτοιμο Ντιοπ και τους τιμωρημένους Δέλλα και Μανωλά. Αντίθετα, στην αποστολή επέστρεψε ο Σανέλ Γιάχιτς, ενώ σε αυτή συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά ο νεαρός Ιντζόγλου.

Μεγαλύτερος «πονοκέφαλος», από την άλλη ο Ζαν Κλοντ Νταρσβίλ, με τον Γάλλο να μην ξεπερνά τον τραυματισμό του και να μένει τελικά εκτός αποστολής από τον Χένρικ Κάσπερτσακ.

«Σαν στο σπίτι της» θα νιώθει η ΑΕΚ στην Καβάλα! Περισσότεροι από 3.000 φίλοι της «Ένωσης» αναμένεται να βρεθούν στις εξέδρες, ενώ περίπου 50 υποδέχθηκαν το Σάββατο την αποστολή της «Ένωσης» στο αεροδρόμιο!

Ένα σημαντικό… κίνητρο για το αποψινό ματς προσέθεσε στους παίκτες του ο Μάκης Ψωμιάδης. Ο ισχυρός άνδρας της Καβάλας υποσχέθηκε πριμ 100.000 ευρώ στους παίκτες του, αν φύγουν νικητές από το «Ανθή Καραγιάννη».

Μπορεί η παράδοση των παιχνιδιών στην Καβάλα να είναι γενικά υπέρ της ΑΕΚ (σε 18 παιχνίδια, μετρά 7 νίκες, 7 ισοπαλίες και 4 ήττες), ωστόσο τα τελευταία χρόνια οι «Αργοναύτες» έχουν πάρει τον αέρα των «κιτρινόμαυρων», επιτρέποντάς τους να φύγουν μόλις μια φορά νικητές στις τελευταίες πέντε επισκέψεις τους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το περσινό ματς, όπου η Καβάλα ήταν πολύ καλύτερη της «Ένωσης» και επικράτησε 2-1.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x