Stoiximan Super League

Σαλπιγγίδης: «Υπάρχουν τρεις αμφισβητούμενες φάσεις»

Σε τρεις αμφισβητούμενες φάσεις στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, στάθηκε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Ο βραχύσωμος επιθετικός του «Δικεφάλου» τόνισε ότι τουλάχιστον σε μία από τις τρεις περιπτώσεις- την ανατροπή του από τον Αβραάμ Παπαδόπουλο- υπάρχει παράβαση, στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και ευχήθηκε να πάρει ο ΠΑΟΚ πέναλτι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Σε τρεις αμφισβητούμενες φάσεις στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, στάθηκε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

Ο βραχύσωμος επιθετικός του «Δικεφάλου» τόνισε ότι τουλάχιστον σε μία από τις τρεις περιπτώσεις- την ανατροπή του από τον Αβραάμ Παπαδόπουλο- υπάρχει παράβαση, στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και ευχήθηκε να πάρει ο ΠΑΟΚ πέναλτι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

«Είχαμε τρεις αμφισβητούμενες φάσεις, που πιστεύω ότι στη μία από τις τρεις, κάτι υπάρχει. Δεν είμαι σίγουρος ποια, θα το δούμε το βράδυ. Αν δεν υπάρχει τίποτα και στις τρεις περιπτώσεις, τότε δίνω συγχαρητήρια στον διαιτητή»

Για την εικόνα του αγώνα ο Σαλπιγγίδης σχολίασε: «Νομίζω ότι το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Δυστυχώς, ενώ παίζαμε καλά βρεθήκαμε πίσω στο σκορ στην ανάπαυλα. Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο και εκεί ήμασταν πάλι καλύτεροι μέχρι την αποβολή. Το ευχάριστο είναι ότι παίξαμε καλό ποδόσφαιρο».


Για την φάση με τον Παπαδόπουλο: «Δεν ξέρω αν στην αρχή της φάσης είμαι οφσάιντ. Επαφή πάντως υπάρχει. Ο Αβραάμ με τραβάει. Δεν ξέρω τι να πω. Αν έπεφτα με τη μία θα μου έλεγαν ότι κάνω θέατρο και δεν θα κέρδιζα πέναλτι.

Τώρα έμεινα όρθιος και δεν κέρδισα τίποτα. Δεν ξέρω πώς πρέπει να αντιδρούμε σε αυτές τις περιπτώσεις. Φτάσαμε στην 11η αγωνιστική και δεν έχουμε κερδίσει ένα πέναλτι.

Τι πρέπει να κάνουμε για να κερδίσουμε πέναλτι; Δεν ξέρω τι να πω. Μακάρι μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα να έχουμε κερδίσει ένα πέναλτι»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x