Games

Need for Speed: Hot Pursuit - Η αστυνομία στο κόλπο

Η διαδικασία εξαγοράς του ταλαντούχου studio Criterion Games από την Electronic Arts είχε αφήσει εξαρχής πολλές υποσχέσεις και ήταν θέμα χρόνου να ανακοινωθεί η κυκλοφορία ενός νέου αγωνιστικού τίτλου από την ομάδα του Burnout. Ο μεγαλύτερος ανεξάρτητος publisher αποφάσισε να αναθέσει στην Criterion την ανάπτυξη της σύγχρονης εκδοχής του Need for Speed: Hot Pursuit.

Η διαδικασία εξαγοράς του ταλαντούχου studio Criterion Games από την Electronic Arts είχε αφήσει εξαρχής πολλές υποσχέσεις και ήταν θέμα χρόνου να ανακοινωθεί η κυκλοφορία ενός νέου αγωνιστικού τίτλου από την ομάδα του Burnout. Ο μεγαλύτερος ανεξάρτητος publisher αποφάσισε να αναθέσει στην Criterion την ανάπτυξη της σύγχρονης εκδοχής του Need for Speed: Hot Pursuit, ενός από τους πιο επιτυχημένους τίτλους της σειράς που ξεχώρισε από τα υπόλοιπα χάρη στη συμμετοχή της αστυνομίας.

Η κλασική ομάδα των exotic cars και τα περιπολικά μπαίνουν ξανά στην αρένα της μάχης με κυνηγητά που θα διαρκέσουν για αρκετά λεπτά της ώρας σε τοποθεσίες που θα κάνουν τους παίκτες να τρίβουν τα μάτια τους. Η Seacrest County είναι η περιοχή που φιλοξενεί όλους τους αγώνες, με οχήματα από όλες τις μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες να κάνουν την εμφάνισή τους και στις δύο πλευρές. Το ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι πλέον η αστυνομία δεν χρησιμοποιεί απλά οχήματα, αλλά έχει στην κατοχή της και ταχύτατα αυτοκίνητα που έχουν κατασχεθεί από παράνομους αγώνες.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι κόντρες να είναι ιδιαίτερα σκληρές και οι παίκτες να χρειάζεται να έχουν το βλέμμα τους στραμμένο σε τέσσερα διαφορετικά σημεία: στο δρόμο, στα οχήματα που κινούνται σε αυτόν, στους αντιπάλους και στην αστυνομία. Η τελευταία μάλιστα χρησιμοποιεί κάθε δυνατό μέσο έτσι ώστε να διακόψει τους αγώνες και να πετάξει τους συμμετέχοντες σε αυτούς εκτός ανταγωνισμού. Έτσι, οι παίκτες που θα προμηθευτούν το νέο Need for Speed: Hot Pursuit θα εντοπίσουν για άλλη μια φορά τα κλασικά καρφιά, το ελικόπτερο που φωτίζει σε διάφορα σημεία του επιπέδου προσπαθώντας να μπερδέψει τον οδηγό και τα κλασικά μπλόκα που απαιτούν γρήγορα αντανακλαστικά, έτσι ώστε ο οδηγός να περάσει από το μικρό κενό που υπάρχει κάθε φορά.

Τα γραφικά του τίτλου είναι εξαιρετικά με το περιβάλλον να έχει κάθε δυνατή λεπτομέρεια για να δείχνει αληθοφανές. Τα οχήματα τσαλακώνονται και φανερώνουν την παραμικρή επαφή, ενώ και ο ήχος είναι μοναδικός με κάθε αγωνιζόμενο να προσθέτει τα δικά του ξεχωριστά εφέ στους αγώνες. Ο χειρισμός ακολουθεί πιστά τα χνάρια των προηγούμενων παραγωγών Need for Speed και είναι ιδιαίτερα άμεσος, μεταφέροντας κάθε εντολή άμεσα και σωστά στην οθόνη. Αν είσαστε φανατικοί με την ταχύτητα, η σειρά Need for Speed παραμένει μονόδρομος στη διασκέδαση! Το νέο Hot Pursuit ήρθε για να δείξει με τον πλέον ρεαλιστικό τρόπο τους αγώνες γρήγορων αυτοκινήτων.

Το Need for Speed Hot Pursuit κυκλοφορεί για PS3, XBOX 360, PC και Wii.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x