Βόλεϊ

Κουζούνης: «Ζηλεύω το ποδόσφαιρο»

Έκκληση στους οπαδούς του Ολυμπιακού να στηρίξουν την ομάδα ενόψει του δύσκολου εντός έδρας αγώνα με την Γιαστρέμπσκι (Τετάρτη, 19.30), έκανε ο Παύλος Κουζούνης μιλώντας στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6 και στην εκπομπή «Θρυλικά Μεσάνυχτα». «Ζηλεύω το ποδόσφαιρο που δύο ώρες πριν το ματς υπάρχει πολύ κόσμος στις κερκίδες», τόνισε ο λίμπερο των «ερυθρόλευκων». «Θα τους ανταμείψουμε», πρόσθεσε…

Έκκληση στους οπαδούς του Ολυμπιακού να στηρίξουν την ομάδα ενόψει του δύσκολου εντός έδρας αγώνα με την Γιαστρέμπσκι (Τετάρτη, 19.30), έκανε ο Παύλος Κουζούνης μιλώντας στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6 και στην εκπομπή «Θρυλικά Μεσάνυχτα». «Ζηλεύω το ποδόσφαιρο που δύο ώρες πριν το ματς υπάρχει πολύ κόσμος στις κερκίδες», τόνισε ο λίμπερο των «ερυθρόλευκων». «Θα τους ανταμείψουμε», πρόσθεσε…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παύλου Κουζούνη στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6 και στην εκπομπή «Θρυλικά Μεσάνυχτα».

-Για τους πρώτους αγώνες:
«Η ομάδα μας είναι νέα. Είναι δύσκολο να γίνει ομάδα, μια ομάδα που αποτελείται από νέους παίκτες. Δουλεύουμε πολύ σκληρά στην προπόνηση και αυτό σιγά-σιγά θα βγαίνει στο γήπεδο. Ξεκινήσαμε από την Κηφισιά με μια καλή εμφάνιση. Στη συνέχεια έπεσε η ψυχολογία μας μετά το πρώτο σετ στο Μαυροβούνιο με την Μπούντβα και μετά παίξαμε ένα κακό παιχνίδι και χάσαμε. Τώρα δείξαμε μια καλή εικόνα με την Λαμία και αυτή θέλουμε να δείξουμε και στο επόμενο παιχνίδι την Τετάρτη με την Γιαστρέμπσκι για την Ευρώπη».

-Για την υποστήριξη των οπαδών:
«Έχουμε ως στόχο να γινόμαστε καλύτεροι παιχνίδι με παιχνίδι. Από την στιγμή που θα πιασουμε μια καλή απόδοση έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε το παιχνίδι. Πολύ σημαντικό είναι και το σημείο του κόσμου. Τις δύο πρώτες αγωνιστικές παίξαμε κεκλεισμενων των θυρών, είναι πολύ άσχημο να παίζεις χωρίς κόσμο. Με τη Λαμία οι κερκίδες είχαν λίγο κόσμο, αλλά θέλουμε ακόμη περισσότερο τον κόσμο κοντά μας για να μας βοηθήσει.
Είναι μια ψυχολογική υποστήριξη. Σίγουρα δεν παίζει ο κόσμος αλλά μπορεί να αποτελέσει τον 7ο παίκτη μας. Το σημαντικό είναι να παίξει η ομάδα καλά, από εκεί και πέρα ο κόσμος θα μας βοηθήσει πολύ».

-Πού θα κριθεί το παιχνίδι:
"Έχουμε πολύ καλά σέρβις και πολύ καλό μπλοκ. Αν αυτό το αξιοποιήσουμε θα είμαστε κοντά στο να κερδίσουμε το παιχνίδι. Στο Σούπερ Καπ κερδίσαμε, πήγαν αυτά καλά και νικήσαμε. Έχουμε ένα από τα καλύτερα σέρβις στο πρωτάθλημα, και γενικότερα έχουμε πολύ καλούς σέρβερ. Απλώς είμαστε επιρρεπείς στα λάθη. Αν το σέρβις μας πιάσει, θα πάμε καλά και στο μπλοκ και θα έχουμε μια καθαρή νίκη».

-Είχε δηλώσει: «δεν το πιστεύω ότι θα είμαι βασικός λίμπερο». Τελικά το πίστεψε…
«Μετά από πολύ προσπάθεια το πίστεψα. Βασικά, έγινε πρώτα πραγματικότητα και μετά το πίστεψα. Δεν θέλω να γυρίζω σε παλιές δηλώσεις. Γεγονότα με είχαν κάνει το πω αλλά από εκεί και πέρα είμαι βασικός και το σκέφτομαι διαφορετικά. Προσπαθώ να είμαι καλύτερος παιχνίδι με παιχνίδι και να ωθώ και τους συμπαίκτες μου και να φτιάξουμε μια ομάδα πολύ καλή».

-Ένα μήνυμα στον κόσμο
«Ζηλεύω –με την καλή έννοια- στο ποδόσφαιρο που δύο ώρες πριν το ματς υπάρχουν πολλοί οπαδοί. Το καταλαβαίνω ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί στο βόλεϊ. Απλώς, θέλουμε έστω αυτές τις λίγες κερκίδες που έχουμε να τις γεμίσουμε, και σε αυτό και στα άλλα που έπονται, θα είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Και εμείς θα τους το ανταμείψουμε με τον καλύτερο τρόπο. Εμείς δουλεύουμε και προσπαθούμε πολύ κάτω από δύσκολες συνθήκες, με τον Ολυμπιακό να ψάχνει να βρει νέα διοίκηση κάτι που είναι δύσκολο, αλλά κάνουμε ό,τι μπορούμε, γιατί πάνω από όλα κάποιοι αθλητές –όπως κι εγώ- είμαστε από πολύ μικροί στον Ολυμπιακό. Εγώ αγαπώ τον Ολυμπιακό, είμαι Ολυμπιακός και για αυτό θέλω να βρεθεί άμεσα μια λύση να έχουμε καλύτερες συνθήκες προπόνησης και να πάει καλύτερα η ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x