Stoiximan Super League

Το www.sport-fm.gr στην AEL FC ARENA

Το ''AEL FC ARENA'' άνοιξε τις πύλες του και ο κόσμος της Λάρισας είχε για πρώτη φορά την ευκαιρία να θαυμάσει το νέο «στολίδι» της Θεσσαλίας. Πλέον, ευχή όλων είναι να ζήσουν οι «βυσσινί» και στο καινούργιο γήπεδο ανάλογες στιγμές με εκείνες στο ιστορικό «Αλκαζάρ». Η web tv του sport-fm.gr ήταν εκεί, όπως και ο NovaΣΠΟΡ FM 94.6 με την εκπομπή Fight Club που σας μετέφεραν όσα συνέβησαν.

Το ''AEL FC ARENA'' άνοιξε τις πύλες του και ο κόσμος της Λάρισας είχε για πρώτη φορά την ευκαιρία να θαυμάσει το νέο «στολίδι» της Θεσσαλίας. Πλέον, ευχή όλων είναι να ζήσουν οι «βυσσινί» και στο καινούργιο γήπεδο ανάλογες στιγμές με εκείνες στο ιστορικό «Αλκαζάρ».

Η web tv του sport-fm.gr ήταν εκεί, όπως και ο NovaΣΠΟΡ FM 94.6 με την εκπομπή Fight Club που σας μετέφεραν όσα συνέβησαν.

(Photo: Action Images)

Συγκινησιακά φορτισμένος ήταν ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Κώστας Πηλαδάκης, στον λόγο που έβγαλε στα εγκαίνια του νέου γηπέδου του συλλόγου του Κάμπου.

Ο ισχυρός άνδρας των «βυσσινί» μίλησε για την απουσία των πολιτειακών παραγόντων, προσθέτοντας ότι «είμαστε μόνοι μας, αλλά έτσι γουστάρουμε». Ευχήθηκε «μόνο νίκες» στην ομάδα, ενώ ισχυρίστηκε ότι «η εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό πριν από 15 ημέρες ήταν μια απάντηση σε όλα τα παπαγαλάκια που έλεγαν ότι η ΑΕΛ θα κάτσε να χάσει».

Αλεξούλης: «Να ξανακάνουμε την πόλη υπερήφανη».



Η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για την 13η αγωνιστική θα είναι η παρθενική των «βυσσινί» στο καινούργιο τους «σπίτι» και θα αποτελέσει σίγουρα ένα νέο και ισχυρό κίνητρο για την ομάδα του Γιάννη Παπακώστα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x