Champions League

Όμιλος… «κανόνι»!

Η ολιγωρία της Άρσεναλ που ηττήθηκε 2-0 από την Μπράγκα και η «τριάρα» που η Σαχτάρ Ντόνετσκ φιλοδώρησε εκτός έδρας την Παρτιζάν, έβαλαν φωτιά στον όγδοο όμιλο του Champions League. Οι Ουκρανοί πέρασαν στην πρώτη θέση, ενώ οι Πορτογάλοι «έπιασαν» τους «κανονιέρηδες» στη δεύτερη. Πιθανή ακόμη και η τριπλή ισοβαθμία μετά την τελευταία αγωνιστική, με την ομάδα του Λονδίνου, σε αυτή την περίπτωση, να έχει το πάνω χέρι.

Η ολιγωρία της Άρσεναλ που ηττήθηκε 2-0 από την Μπράγκα και η «τριάρα» (0-3) που η Σαχτάρ Ντόνετσκ φιλοδώρησε εκτός έδρας την Παρτιζάν, έβαλαν φωτιά στον όγδοο όμιλο του Champions League.

Οι Ουκρανοί πέρασαν στην πρώτη θέση, ενώ οι Πορτογάλοι «έπιασαν» τους «κανονιέρηδες» στη δεύτερη. Πιθανή ακόμη και η τριπλή ισοβαθμία μετά την τελευταία αγωνιστική, με την ομάδα του Λονδίνου, σε αυτή την περίπτωση, να έχει το πάνω χέρι.

Στην επόμενη και τελευταία «στροφή» η Σαχτάρ φιλοξενεί την Μπράγκα και χρειάζεται έστω και τον βαθμό της ισοπαλίας για να εξασφαλίσει την πρώτη θέση. Από την άλλη η Άρσεναλ φιλοξενεί την αδιάφορη Μπράγκα και προκειμένου να αποφύγει κάθε είδους μπελά, θα πρέπει να την νικήσει στο «Έμιρεϊτς».

Παρτιζάν- Σαχτάρ Ντόνετσκ 0-3

Ο Στεπανένκο άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 52’. Ο Ζάντσον διπλασίασε τα τέρματα των Ουκρανών στο 59’ και το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τον Εντουάρντο με προβολή στο 68’.











Παρτιζάν : Στοϊκοβιτς, Στεφάνοβιτς, Γιοβάνοβιτς, Κρστάιτς, Λαζέφσκι, Πέτροβιτς, Σμίλιανιτς, Μπάμπβιτς, Μορέιρα, Ίλιτς, Κλέο

Στον πάγκο: Ζίφσκοβιτς, Μιλίκοβιτς, Μέντο, Μπόγια, Σάβιτς, Νταβίντοφ, Ίλιεφ

Σαχτάρ Ντόνετσκ: Πιάτοφ, Σρνα, Τσιγκρίνσνκι, Ρακίτσκι, Ρατ, Γκάι, Στεπανένκο, Κόστα, Ζάντσον, Γουίλιαν, Αντριάνο

Μπράγκα- Άρσεναλ 2-0

Η Μπράγκα έκανε το θαύμα. Ο Ματέους ήταν ο δήμιος των «κανονιέρηδων», ο οποίος με δύο δικά του γκολ έδωσε την νίκη στους γηπεδούχους. Οι παίκτες του Βενγκέρ είχαν την υπεροχή, καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας όμως στις επιστροφές τους τα θαλάσσωσαν. Ο Ματέους στο 83’ άνοιξε το σκορ και δέκα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης αφού έκανε "πανηγύρι" στην άμυνα των Λονδρέζων -και πάλι στην αντεπίθεση- έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Φαμπιάνσκι.









Μπράγκα (Ντομίνγκο Πασιέντσα): Φελίπε, Μιγκέλ, Μοϊσές, Ροντρίγκες, Ετσιεζίλε, Βαντίνιο, Σαλίνο, Άλαν, Αγκουιάρ, Ματέους, Λίμα

Στον πάγκο: Αρτούρ, Μοσόρο, Μαντρίντ, Σίλβιο, Βιάνα, Καπέλα, Έλτον

Άρσεναλ (Αρσέν Βενγκέρ):Φαμπιάνσκι, Έμπουε, Σκιλασί, Τζουρού, Γκιμπς, Γουόλκοτ, Ντενίλσον, Γουίλσιρ, Ροζίσκι, Φάμπρεγκας, Μπέντνερ

Στον πάγκο: Σέζνι, Σανιά, Κονσιελνί, Νασρί, Βέλα, Σονγκ Σαμάκ

Βαθμολογία

1. Σαχτάρ 12 (10-6)

2. Άρσεναλ 9 (15-6)

3. Μπράγκα 9 (5-9)

4. Παρτίζαν 0 (1-10)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x