Champions League

Διπρόσωπη

Αφού θύμισε στους φίλους της το κακό -τον τελευταίο καιρό- πρόσωπό της, σπαταλώντας ένα ολόκληρο ημίχρονο προσπαθώντας να ισοφαρίσει το γκολ κάποιου… τίμιου Μπέλο (19'), ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση στο «δεύτερο». Με γκολ των Στάριτζ (51') και Μαλουντά (86') η Τσέλσι νίκησε 2-1 τη Ζίλινα και πανηγύρισε, εκτός από την πρόκριση στους «16» του Champions League και την πρωτιά στον 6ο όμιλο.

Ούτε επίτηδες να το 'κανε!

Αφού θύμισε στους φίλους της το κακό -τον τελευταίο καιρό- πρόσωπό της, σπαταλώντας ένα ολόκληρο ημίχρονο προσπαθώντας να ισοφαρίσει το γκολ κάποιου… τίμιου Μπέλο (19'), η Τσέλσι θέλησε να τους δείξει στο «δεύτερο» ότι έρχονται καλύτερες μέρες.

Οι «μπλε», παίζοντας με τα «δεύτερα», ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση με γκολ των Στάριτζ (51') και Μαλουντά (86') -είχαν, μάλιστα και δύο δοκάρια- και με τη νίκη 2-1 επί της Ζίλινα πανηγύρισαν, εκτός από την πρόκριση στους «16» του Champions League και την πρωτιά στον 6ο όμιλο.

Οι Λονδρέζοι θυμήθηκαν στο δεύτερο 45λεπτο τον παλιό, καλό τους εαυτό και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, μόλις τη δεύτερη στους τελευταίους πέντε αγώνες τους!



Οι Σλοβάκοι άφησαν… σύξυλη την Τσέλσι, όταν μετά από εξαιρετικό συνδυασμό στο 19', ο Μπέλο, με πλασέ, τελείωσε τη φάση, ανοίγοντας το σκορ!

Το 1-0 υπέρ της Ζίλινα έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με την Τσέλσι να προσπαθεί να ισοφαρίσει, αλλά να μην μπορεί να τελειώσει τις φάσεις που δημιουργούσε.



Οι «μπλε», ωστόσο, κατάφεραν να γυρίσουν το ματς στο δεύτερο 45λεπτο.

Στο 51', έπειτα από ολιγωρία στην άμυνα των Σλοβάκων στη διαγώνια πάσα του Καλού, ο Στάριτζ πετάχτηκε και από κοντά, με προβολή, ισοφάρισε σε 1-1.



Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι ενέτεινε την πίεσή της, είχε δύο δοκάρια -στο 61', όταν τον «κεραυνό»-φάουλ του Ντρογκμπά από αριστερά απέκρουσε εντυπωσιακά ο γκολκίπερ της Ζίλινα, στέλνοντας την μπάλα στο αριστερό του, κάθετο δοκάρι και στο 70', όταν την ίδια κατάληξη είχε σουτ του Μαλουντά- τελικά, όμως, το πολυπόθητο γκολ της νίκης για το «πέντε στα πέντε» στη φάση των ομίλων πέτυχε ο Μαλουντά στο 86'!



Η βαθμολογία του 6ου ομίλου

Τσέλσι 15 (14-3)
Μαρσέιγ 9 (11-3)
Σπαρτάκ Μ. 6 (5-7)
Ζίλινα 0 (2-17)

Επόμενη αγωνιστική (8/12)

Μαρσέιγ-Τσέλσι
Ζίλινα-Σπαρτάκ Μόσχας



Τσέλσι: Τέρνμπουλ, Ιβάνοβιτς, Ραμίρες, Ντρογκμπά, Μαλουντά, Φερέιρα, Στάριτζ (74' Ανελκά), Φαν Άανχολτ, Μπρουμά, Καλκουτά (46' Καλού), ΜακΈχραν (90'+2') Μελίς)

Στον πάγκο: Ιλάριο, Μίκελ, Κλίφορντ, Σάλα

Ζίλινα: Ντούμπραβκα, Ανγκέλοβιτς, Πετσάλκα, Γκούλνταν, Μάτζταν (85' Πόλιατσεκ), Γιετς, Όραβετς (64' Κεσάι), Πιάτσεκ, Μπέλο, Γκεργκελ, Βλάνταβιτς (90' Ρίλκε)

Στον πάγκο: Κρνατς, Λέιτνερ, Σούρεκ, Σόζακ

Διαιτητής: Ρόμπερτ Σόργκενχοφερ (Αυστρία)
Γήπεδο: «Στάμφορντ Μπριτζ»

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x