Stoiximan Super League

«Να αφήσουν τις πεθερές»…

Μετά από το διπλό επί της Λάρισας στον Πανιώνιο θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις και στο παιχνίδι με τον Ηρακλή στη Νέα Σμύρνη. Έτσι ο υπεύθυνος για το αγωνιστικό τμήμα, Λάζαρος Καμπανόπουλος έστειλε το μήνυμα και μάλιστα με έναν… ιδιαίτερο τρόπο.

Μετά από το διπλό επί της Λάρισας στον Πανιώνιο θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις και στο παιχνίδι με τον Ηρακλή στη Νέα Σμύρνη.

Έτσι ο υπεύθυνος για το αγωνιστικό τμήμα, Λάζαρος Καμπανόπουλος έστειλε το μήνυμα και μάλιστα με έναν… ιδιαίτερο τρόπο.

«Να αφήσουν τις πεθερές τους και να έρθουν στο γήπεδο», τόνισε καλώντας τους οπαδούς των «κυανέρυθρων» να στηρίξουν την ομάδα κατά του «Γηραιού».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο προπονητής της ομάδας, Άκης Μάντζιος ο οποίος έστρεψε την προσοχή των παικτών του στο ματς της επόμενης αγωνιστικής…

«Η Λάρισα ανήκει στο παρελθόν. Πλέον, η προσοχή μας στρέφεται στο παιχνίδι με τον Ηρακλή, το οποίο θα είναι πολύ δύσκολο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και αφοσιωμένοι στο στόχο μας. Ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος», κατέληξε.

Έπονται αποχωρήσεις
Τις πρώτες επαφές με παίκτες που δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα της ομάδας για τη συνέχεια της σεζόν άρχισαν στον Πανιώνιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Λάζαρος Καμπανόπουλος έχει ενημερώσει τους: Κοιλιάρα, Πούπο, Φουνκουάγιο, Ρίσγκαρντ, Βαζ Τε και Παρτούς πως ο σύλλογος δεν θέλει να συνεχίσει τη συνεργασία του μαζί τους.

Για να συμβεί αυτό, όμως θα ακολουθήσει μια σειρά από επαφές με τους παίκτες και τους εκπροσώπους τους, με σκοπό από την ΠΑΕ να πετύχουν την αποδέσμευσή τους, αλλά με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x