Champions League

«Ανάσα» από τη βούλα

Ένα εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Νομπόα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου χρειάστηκε η Ρούμπιν Καζάν για να νικήσει 1-0 την Κοπεγχάγη. Οι Δανοί, που έχουν ακόμη τον πρώτο λόγο για πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League, μπορούν να αισθάνονται αδικημένοι από το αποτέλεσμα, αφού είχαν δοκάρι με τον Εντόι στο 76’, ο οποίος έχασε μοναδική ευκαιρία και στο τέλος του ματς. Δείτε το γκολ.

Ένα εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Νομπόα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου χρειάστηκε η Ρούμπιν Καζάν για να νικήσει 1-0 την Κοπεγχάγη.

Οι Δανοί, που έχουν ακόμη τον πρώτο λόγο για πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League, μπορούν να αισθάνονται αδικημένοι από το αποτέλεσμα, αφού είχαν δοκάρι με τον Εντόι στο 76’, ο οποίος έχασε μοναδική ευκαιρία και στο τέλος του ματς.



Μέτριο και με λιγοστές καλές στιγμές ήταν το παιχνίδι στη μεγαλύτερή του διάρκεια. Η Κοπεγχάγη βολευόταν και με ισοπαλία και κατέβηκε αποφασισμένη να μην ρισκάρει. Όμως ούτε και οι γηπεδούχοι, που ήθελαν τη νίκη κατάφεραν να δημιουργήσουν φάσεις στην αντίπαλη εστία. Εκεί που όλα έδειχναν ότι πολύ δύσκολα θα βλέπαμε την μπάλα στο πλεχτό, ήρθε ο Μάρτιν Άτκινσον.

Ο Άγγλος διαιτητής υπέδειξε πέναλτι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου σε χέρι του Γκρόνκιερ. Ο Νομπόα, που ανέλαβε την εκτέλεση, ψύχραιμα, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ντάμε Εντόι παραλίγο να γίνει ήρωας, όταν έστειλε με σουτ μέσα από την περιοχή στο οριζόντιο δοκάρι του Ριζίκοφ και το σκορ παρέμεινε 1-0, αφού ο Σενεγαλέζος αστόχησε στην τελευταία φάση του αγώνα από ευνοϊκή θέση.

Με αυτό το αποτέλεσμα οι Δανοί έμειναν στους εφτά βαθμούς και παραμένουν φαβορί, ενώ οι Ρώσοι έφτασαν στους έξι, όμως τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζουν την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου».



ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ: Ριζίκοφ, Ανσάλντι, Νάβας, Ριαζάντσεφ, Κασάεφ (69' Μπιστρόφ), Νομπόα, Καλέσιν (85' Σαλοκβάτζε), Μποκέτι, Καραντενίζ, Νάτσο, Κορνιλένκο (81'Μεντβέντεφ).

Στον πάγκο: Κούζμιν, Μουράφσκι, Μπαλγιάκιν, Αρλάουσκις.

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ: Βίλαντ, Ποσπέχ, Κλαουντεμίρ, Κβιστ, Άντονσον, Γκρόνκιερ, Εντόι, Βεντ, Βίνγκαρντ (73' Ζοχορέ), Μ. Γιόργκενσεν, Μπολάνιος.

Στον πάγκο: Κ. Κρίστενσεν, Σαντίν, Λάρσον, Τ. Κρίστενσεν, Οβιέδο, Ντιλέινι.

Διαιτητής: Μάρτιν Άτκινσον (Αγγλία)



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x