Champions League

«Διαβολικές νυχτερίδες» στην επόμενη φάση!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Βαλένθια «τσέκαραν» τα εισιτήριά τους για την επόμενη φάση του Champions League. Η ομάδα του Φέργκιουσον έφυγε νικήτρια από το Άιμπροξ κόντρα στην Ρέιντζερς με σκορ 1-0, ενώ η Βαλένθια συνέτριξε την Μπούρσασπορ με το ευρύ 6-1.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Βαλένθια «τσέκαραν» τα εισιτήριά τους για την επόμενη φάση του Champions League. Η ομάδα του Φέργκιουσον έφυγε νικήτρια από το Άιμπροξ κόντρα στην Ρέιντζερς με σκορ 1-0, ενώ η Βαλένθια συνέτριξε την Μπούρσασπορ με το ευρύ 6-1.

Ρέιντζερς – Μαν. Γιουνάιτεντ 0-1



Ένα παιχνίδι στείρο στα πρώτα 45 λεπτά με την Γιουνάιτεντ να προσπαθούσε να φτάσει με αξιώσεις μπροστά από τα καρέ του Μακ Γκρέκορ όμως δεν κατάφερε να φτάσει κοντά στο γκολ. Η πιο μεγάλη στιγμή ήταν στο 40’ όταν ο Ρούνεϊ με κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

Το δεύτερο ημίχρονο κυμάνθηκε στον ίδιο ρυθμό και η Μάντσεστερ κρατούσε τον βαθμό που χρειαζόταν για να «σφραγίσει» το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φτάσουν και στο γκολ. Στο 86’ ο Ράφαελ κέρδισε πέναλτι και ο Ρούνεϊ το εκτέλεσε εύστοχα.



Ρέιντζερς (Γουόλτερ Σμιθ): Μακ Γκρέκορ, Γουέιρ, Μπρόουντφουντ, Μακ Κάλοχ, Ντέιβις, Μίλερ, Φόστερ, Νέισμιθ, Γουίτακερ, Βέις(79’ Φλεκ), Χάτον(88’ Μπίτι)

Μαν. Γιουνάιτεντ (Σερ Άλεξ Φέργκιουσον): Φαν Ντερ Σαρ, Μπερμπάτοφ(76’ Ερνάντες), Ρούνει, Γκιγκς, Σμόλινγκ, Κάρικ, Νάνι(77’ Ομπερτάν), Σκόουλς(67’ Άντερσον), Φάμπιο, Οσί, Έβανς

Διαιτητής: Μπουζάκα (Ελβετίας)
Γήπεδο: Άιμπροξ





Βαλένθια-Μπούρσασπορ 6-1



Η Βαλένθια μπήκε κυριολεκτικά «αφιονισμένη» και πιάνοντας ξέφρενο ρυθμό έριξε τέσσερα τεμάχια στην Μπούρσασπορ. Ο Μάτα άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο 17, ο Σολδάδο διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 21’ και ο Αντούριθ έκανε το 3-0 στο 30’. Το «διαστημικό» 4-0 του πρώτου μέρους διαμόρφωσε ο Χοακίν στο 37’.

Με τον ίδιο ρυθμό ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο η Βαλένθια. Ο Σολδάδο και πάλι πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και πέμπτο για την ομάδα του στο 55’. Από εκεί και πέρα ο ρυθμός έπεσε και το μόνο που κατάφερε η Μπούρσα ήταν να μειώσει με τον Μπατάλα στο 69’. Αυτό ήταν και το πρώτο τέρμα της ομάδας από την Τουρκία στην ιστορία του θεσμού. Αυτό φαίνεται πως αγρίεψε λίγο τους γηπεδούχους και ο Ντομίνγκες στο 78’ με ωραίο πλασέ έκανε το 6-1.



Βαλένθια (Ουνάι Έμερι): Μογιά(23’ Γκουαϊτά), Σαλτόρ, Μαντούρο, Αλμπέλδα, Χοακίν, Σολδάδο(71’ Ίσκο), Μάτα, Αντούριθ(61’ Ντομίνγκες), Ρικάρντο Κόστα, Τίνο Κόστα, Άλμπα

Μπούρσασπορ (Ερτουγκρούλ Σαγκλάμ): Ιβάνκοφ, Βέντερσον(46’ Αζίς), Ερντογκάν, Ινσούα, Γιλντιρίμ(84’ Ονταμπάσι), Σεν, Σβένσον, Μπεχαντίρ, Κέσελι, Εργκίτς(59’ Μπατάλα), Οζτούρκ

Διαιτητής: Μπρούνο Μιγκέλ (Πορτογαλία)
Γήπεδο: «Μεστάγια»





Βαθμολογία

1. Μαν. Γιουνάιτεντ 13 (6-0)
2. Βαλένθια 10 (14-3)
3. Ρέιντζερς 5 (2-5)
4. Μπούρσασπορ 0 (1-15)

Επόμενη αγωνιστική (7/12)

Μαν. Γιουνάιτεντ-Βαλένθια
Μπούρσασπορ-Ρέιντζερς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x