Champions League

«Σπιρούνια» on fire, φιλί ζωής στον Ράφα

Ίντερ και Τότεναμ τσέκαραν το εισιτήριο για τη φάση των «16» του Champions League και πλέον εξαρτάται από την επόμενη αγωνιστική το ποια θα πάρει την πρώτη θέση του 8ου ομίλου, με τα «σπιρούνια» όμως να έχουν το πάνω χέρι.

Ίντερ και Τότεναμ τσέκαραν το εισιτήριο για τη φάση των «16» του Champions League και πλέον εξαρτάται από την επόμενη αγωνιστική το ποια θα πάρει την πρώτη θέση του 8ου ομίλου, με τα «σπιρούνια» όμως να έχουν το πάνω χέρι.

Οι «νερατζούρι» επικράτησαν 1-0 με τα χίλια ζόρια της Τβέντε στο «Μεάτσα», έδωσαν το φιλί της ζωής στον Μπενίτεθ παρατείνοντας την παραμονή του στον πάγκο τους, και την επόμενη αγωνιστική θα βρεθούν στη Γερμανία στην έδρα της αδιάφορης Βέρντερ.

Από την άλλη, τα «σπιρούνια» επιβεβαίωσαν την πολύ καλή τους φόρμα και επικράτησαν 3-0 της Βέρντερ Βρέμης στην έδρα τους, ενώ είχαν και ένα χαμένο πέναλτι. Στην επόμενη και τελευταία «στροφή» παίζουν στην Ολλανδία κόντρα στην Τβέντε, η οποία είναι και με τα δύο πόδια στο Europa League.

Ίντερ- Τβέντε 1-0
(55’ Καμπιάσο)



Οι γηπεδούχοι ήθελαν οπωσδήποτε τη νίκη τόσο για να ξεφύγουν από τα αρνητικά αποτελέσματα όσο και για να μην μπουν σε περιπέτειες. Ο Ράφα Μπενίτεθ έπρεπε να βρει λύσεις ώστε να μην φανούν οι πολλές απουσίες της ομάδας.

Τελικά, αν και δυσκολεύτηκε χαρακτηριστικά, με την Τβέντε να παρουσιάζεται ιδιαιτέρως απειλητική για την εστία της, η Ίντερ κατάφερε να πάρει τη νίκη με ένα γκολ του Καμπιάσο στο 55’. Οι δύο ομάδες είχαν και από ένα δοκάρι.



Ίντερ (Ράφα Μπενίτεθ): Καστελάτσι, Κόρδοβα, Ζανέτι, Στάνκοβιτς, Λούσιο, Ετό, Σνάιντερ, Καμπιάσο, Ματεράτσι, Πάντεφ, Μπιαμπιανί

Στον πάγκο: Μότα, Ορλαντόνι, Μπιράγκι, Σαντόν, Λουάνκο, Κρίσετικ Ναταλίνο

Τβέντε (Μισέλ Πρεντόμ): Μιχαΐλοφ, Βισγκερχόφ, Μπράμα, Γιάνσεν, Ντε Γιόνγκ, Ρουίς, Ροζάλες, Ντάγκλας, Γιάνκο, Τσαντλί, Λόιγκες

Στον πάγκο: Μπόσκερ, Λανζάτ, Πάρκερ, Μπίισε, Βουίτσεβιτς, Σιμπελσμπέργκερ, Τζον







Τότεναμ- Βέρντερ Βρέμης 3-0
(6’ Καμπούλ, 45’ Μόντριτς, 79’ Κράουτς)



Τα «σπιρούνια» έχουν πάρει φωτιά και ποιος θα τα σταματήσει; Η υπεροχή τους ήταν ολοφάνερη από τα πρώτα λεπτά κόντρα στους Γερμανούς, οι οποίοι ταξίδεψαν στο Νησί έχοντας πάρα πολλές απουσίες.

Στο 6’ ο Καμπούλ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους και τα τέρματά τους τα διπλασίασε ο Μόντριτς στο 45’. Στη συνέχεια έχασαν πέναλτι με εκτελεστή τον Μπέιλ αλλά ο Κράουτς στο 79’ έκανε το 3-0.



Τότεναμ (Χάρι Ρέντναπ): Γκόμες, Χατον, Μπέιλ, Καμπούλ, Λένον, Τζίνας, Παβλιουτσένκο, Γκαλάς, Μόντριτς, Κράουτς, Ασού Εκοτό

Στον πάγκο: Κιν, Παλάσιος, Ντεφό, Μπασόνγκ, Κρανιτσάρ, Τσόρλουκα, Γκουντιτσίνι

Βέρντερ Βρέμης (Τόμας Σάαφ): Βίζε, Φριτς, Μαρίν, Χαντ, Πρεντλ, Κρος, Βάγκνερ, Γένσεν, Μερτεζάγκε, Σμιτ, Μπανγκφρέντερ

Στον πάγκο: Πασάνεν, Χουσεζίνοβιτς, Μιέλιτς, Άντρεσεν, Τεστρόε, Αγίκ







Βαθμολογία

1. Τότεναμ 10 (15-8)
2. Ίντερ 10 (12-8)
3. Τβέντε 5 (6-8)
4. Βέρντερ Βρέμης 2 (3-12)

Επόμενη αγωνιστική (7/12)

Τβέντε-Τότεναμ
Βέρντερ Βρέμης-Ίντερ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x