Stoiximan Super League

Τζεμπούρ: «Καλύτερα να μη μιλήσω…»

Αινιγματικός παρουσιάστηκε ο Ράφικ Τζεμπούρ μιλώντας στη «Le Buteur» της πατρίδας του για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του. «Πολλά έχουν ειπωθεί για μένα και δεν είναι όλα αλήθεια. Καλύτερα να αποφύγω την αναστάτωση που μπορεί να προκαλούσαν τα λόγια μου», δήλωσε ο Αλγερινός φορ. .

Αινιγματικός παρουσιάστηκε ο Ράφικ Τζεμπούρ μιλώντας στη «Le Buteur» της πατρίδας του για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του. Ο Αλγερινός φορ τόνισε πως είναι προτιμότερη η σιωπή του, αφού διαφορετικά θα μπορούσε να προκληθεί αναστάτωση από τα λεγόμενά του. Με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό…

«Με συγχωρείτε, αλλά αυτή τη στιγμή θα προτιμούσα να μείνω στην ησυχία μου και να μη δώσω καμία συνέντευξη. Πολλά έχουν ειπωθεί για μένα και δεν είναι όλα αλήθεια», δήλωσε ο Τζεμπούρ και πρόσθεσε: «Αυτή τη στιγμή προσπαθώ να ξεπεράσω το ταχύτερο δυνατό έναν τραυματισμό που είχα στη δεξιά ωμοπλάτη σε ένα πρόσφατο ματς πρωταθλήματος. Καλύτερα να αποφύγω την αναστάτωση που μπορεί να προκαλούσαν τα λόγια μου».

Από αναμονή σε αναμονή

Ούτε χθες έκλεισε το θέμα της ανανέωσης συμβολαίου του Νάτσο Σκόκο και οι εξελίξεις μετατίθενται για την επόμενη εβδομάδα, ίσως και ακόμη παραπέρα. Χθες συνεχίστηκαν οι επαφές των μάνατζερ του Αργεντινού με τη διοίκηση της ΠΑΕ, αλλά είναι πλέον σαφές πως ο παίκτης θέλει να κερδίσει χρόνο περιμένοντας προφανώς κάτι από το εξωτερικό. Ομοίως και ο Ράφικ Τζεμπούρ, που παρότι έχει συμφωνήσει, δεν έχει υπογράψει, ενώ ο μάνατζερ του Ίσμαελ Μπλάνκο, Χουάν Μπέρος, αναμένεται σύντομα στην Ελλάδα χωρίς όμως να έχει οριστεί ακόμη κάποιο ραντεβού με την ΠΑΕ.

Μάθε παιδί μου άμυνα

Έμφαση στην ανασταλτική λειτουργία της ΑΕΚ δίνει στις τελευταίες προπονήσεις ο Μανόλο Χιμένεθ. Το παθητικό 13 γκολ σε 11 αγωνιστικές στη Σούπερ Λίγκα, αλλά κα 9 τερμάτων σε 4 ματς στο Europa League, μόνο κολακευτική επίδοση δεν αποτελεί και ο Ισπανός τεχνικός προσπαθεί να διορθώσει την κατάσταση.

Επανέλαβε στους παίκτες του πως η αμυντική λειτουργία είναι καθήκον όλης της ομάδας κι όχι μόνο της οπισθοφυλακής και ζήτησε πίεση που να αρχίζει από την επίθεση, ενώ για το ντέρμπι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό δοκίμασε δύο διαφορετικές τετράδες στην άμυνα. Μία με Αργυρίου, Νταντόμο, Γιάχιτς και Δέλλα κι άλλη μία με τους Γεωργέα, Νασούτι, Μανωλά και Καράμπελα.

Ο Χιμένεθ εξετάζει το ενδεχόμενο να παρατάξει την ΑΕΚ με ενισχυμένο κέντρο και σύστημα 4-3-3, τοποθετώντας τον Λαγό στα χαφ-όπως συνέβη και κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Κανένα ενδιαφέρον για Γκέντσογλου

Κατηγορηματικά διαψεύστηκε από τη διοίκηση της Τζένοα η φημολογία περί ενδιαφέροντος για τον Σάββα Γκέντσογλου. «Δεν μας ενδιαφέρει η περίπτωση Γκέντσογλου. Δεν καταλαβαίνω από πού προκύπτουν αυτά τα δημοσιεύματα. Ως εκ τούτου, αντιλαμβάνεστε ότι δεν υπάρχει καν η σκέψη να δώσουμε 1,5 εκατ. ευρώ. Δεν έχουμε μιλήσει με τη διοίκηση της ΑΕΚ κι ούτε πρόκειται να το κάνουμε», δήλωσε στην «Εξέδρα» ο αθλητικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας, Στέφανο Καποτζούκα .

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x