Stoiximan Super League

Προπονήθηκε ο Λέτο

Μετά από ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα ο Σεμπαστιάν Λέτο ακολούθησε όλο το ομαδικό πρόγραμμα στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού. Ενοχλήσεις ένιωσε ο Νίνης… «Συγκεντρωνόμαστε στους άλλους στόχους», είπε στους παίκτες ο Φερέιρα.

Μετά από ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα ο Σεμπαστιάν Λέτο ακολούθησε όλο το πρόγραμμα της ομάδας στη σημερινή προπόνηση. Αυτό που απομένει για να μπορέσει να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού είναι –πλέον- να δουλέψει στη φυσική κατάσταση.

Από την άλλη πλευρά ο… κακό μαντάτο της προπόνησης ήρθε από τον Σωτήρη Νίνη. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός ένιωσε ενοχλήσεις με αποτέλεσμα να μην προπονηθεί κανονικά. Έτσι έκανε ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης.

«Συγκεντρωνόμαστε στους άλλους στόχους»
Στην πρώτη προπόνηση μετά από το χθεσινό παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μίλησε στους παίκτες για τους στόχους της ομάδας…

«Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα αποκλειστήκαμε από την Ευρώπη, αλλά πρέπει να δείξουμε καλό πρόσωπο και με την Κοπεγχάγη», τόνισε –αρχικά- στους παίκτες του ο Φερέιρα και συνέχισε: «Τώρα όμως συγκεντρωνόμαστε στους άλλους μας στόχους και θα δούμε το παιχνίδι με τους Δανούς όταν έρθει η ώρα του. Πάντως, δείξατε διάθεση στο γήπεδο κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Παίξαμε κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα, αλλά ειδικά στο ξεκίνημα είχατε συνοχή και προσπαθήσατε αρκετά. Πρέπει να δουλέψετε ακόμα πιο σκληρά όμως, για το παιχνίδι με την Κέρκυρα που ακολουθεί», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x