Stoiximan Super League

Θέμα και πάλι με Βράνιες: Επεισόδιο πριν το Καραϊσκάκη!

Νέο επεισόδιο με Όγκνιεν Βράνιες στην ΑΕΚ. Ο Βόσνιος τα… πήρε όταν πληροφορήθηκε ότι δεν βρίσκεται στην 11άδα του ντέρμπι, αλλά τον «μάζεψε» ο Νίκος Λυμπερόπουλος.

Νέο συμβάν με Βράνιες στην ΑΕΚ και μάλιστα λίγο πριν το ντέρμπι.

Όταν ενημερώθηκε ο Βόσνιος στόπερ ότι δεν είναι στην αρχική ενδεκάδα της Ένωσης (και ενώ είχε κάνει δοκιμή με αυτόν στους βασικούς ο Χιμένεθ παραμονές του ματς) για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, τα... πήρε.

Ο διεθνής αμυντικός είχε την εντύπωση ότι θα είναι βασικός στο Φάληρο, αλλά αυτή η εκτίμησή του δεν επιβεβαιώθηκε και όταν έμαθε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο αντέδρασε με έντονο τρόπο. Πήγε να φύγει από το ξενοδοχείο (αν και ήταν κανονικά στην αποστολή) και σημαντικό ρόλο στο να… σβήσει η «φωτιά» φαίνεται ότι έπαιξε ο τεχνικός διευθυντής των «κιτρινόμαυρων», Νίκος Λυμπερόπουλος.

Έτσι, ο τεχνικός της ΑΕΚ άφησε τον Βράνιες και εκτός αποστολής και τη θέση του πήρε στην 18άδα ο Έρικ Μοράν και ο Βόσνιος είδε το ματς από τις σουίτες του Καραϊσκάκη. Υπήρξε η φημολογία ότι έφυγε από το γήπεδο όταν έμαθε ότι δεν είναι στην 18άδα, αλλά κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται. O παίκτης επιβιβάστηκε κανονικά στο πούλμαν και δείπνησε με την υπόλοιπη αποστολή στο Holiday Inn.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα είχε προκύψει και πάλι θέμα με τον Βράνιες, λόγω της αδικαιολόγητης απουσίας του από την προπόνηση της ομάδας (την ώρα που υπήρχε ενδιαφέρον από την Άντερλεχτ), αλλά έπειτα από το τετ-α-τετ που είχε με τον διοικητικό ηγέτης της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη, το θέμα λύθηκε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x