Γενικά

Ο όμιλος Forthnet βράβευσε τους καλύτερους

Τους καλύτερους αθλητές της Α1 βόλεϊ και πόλο των ανδρών αλλά και τις καλύτερες αθλήτριες της Α1 βόλεϊ γυναικών για τη σεζόν 2009-2010, βράβευσε το βράδυ της Πέμπτης ο όμιλος Forthnet. Μάλιστα ο Κωνσταντίνος Ανανιάδης, διευθυντής επικοινωνίας της Forthnet γνωστοποίησε ότι από την τρέχουσα σεζόν θα υπάρχει και έπαθλο για τις κορυφαίες της Α1 πόλο των γυναικών.

Τους καλύτερους αθλητές της Α1 βόλεϊ και πόλο των ανδρών αλλά και τις καλύτερες αθλήτριες της Α1 βόλεϊ γυναικών για τη σεζόν 2009-2010, βράβευσε το βράδυ της Πέμπτης ο όμιλος Forthnet. Μάλιστα ο Κωνσταντίνος Ανανιάδης, διευθυντής επικοινωνίας της Forthnet, γνωστοποίησε ότι από την τρέχουσα σεζόν θα υπάρχει και έπαθλο για τις κορυφαίες της Α1 πόλο των γυναικών.

Ιβάν Μίλκοβιτς και Ανδρέας Φράγκος βραβεύτηκαν ως κορυφαίος πετοσφαιριστής και rookie αντίστοιχα στην Α1 βόλεϊ των ανδρών. Η Μπριζίτκα Μόλναρ ήταν η MVP για την Α1 βόλεϊ των γυναικών και η Αποστολία Νούσια η rookie, ενώ στο πόλο ο Κώστας Μουρίκης αναδείχθηκε πολυτιμότερος με τον Κυριακό Περδικέα να παραλαμβάνει το έπαθλο του rookie.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Αχιλλέας Μαυρομάτης, ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Δημήτρης Διαθεσόπουλος, ο γενικός γραμματέας της ΕΣΑΠ, Χάρης Βασιλείου, ο διευθυντής αθλητικών καναλιών της Nova, Ανδρέας Μπέκιος, ο προπονητής της Εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών, Ντράγκαν Άντριτς, η αθλήτρια του beach volley Βίκυ Αρβανίτη και πολλοί άνθρωποι που στηρίζουν και αγαπούν τα δύο αυτά αθλήματα.

Τι είπαν οι πρωταγωνιστές

Όλοι συμφώνησαν ότι μεγάλοι πρωταγωνιστές της βραδιές ήταν οι αθλητές που βραβεύονταν. Ο Ιβάν Μίλκοβιτς λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων με την Φενέρμπαχτσε δεν μπόρεσε να παραστεί στην εκδήλωση. Η Nova ταξίδεψε στην Τουρκία για να του παραδώσει το έπαθλο του. «Αυτό το βραβείο πάει μόνο σε μένα (πέρυσι το μοιράστηκε με τον Αγκάμεζ). Δεν θα ήθελα να πω κάτι. Τα είπα όλα τα δύο χρόνια που ήμουν στον Ολυμπιακό. Από τις καλύτερες στιγμές μου ήταν πέρσι μετά τον τελευταίο πόντο στο πρωτάθλημα που ανέβηκα στην κερκίδα περνώντας μέσα από τη θύρα 7», είπε ο Σέρβος διαγώνιος, ο οποίος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα, όπου έχει αγοράσει και σπίτι!

Ο Ανδρέας Φράγκος, καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος της Α1 βόλεϊ των ανδρών αφιέρωσε το έπαθλο του στους δικούς του ανθρώπους που τον στήριξαν συμπληρώνοντας πως η συγκεκριμένη διάκριση σημαίνει πολλά για τους αθλητές αφού τους βοηθάει να συνεχίζουν την προσπάθεια τους. Ερωτώμενος αν νιώθει «βαριά» τη φανέλα της νέας του ομάδας, του Ολυμπιακού, απάντησε: «Αυτά είναι για όσους ασχολούνται με την ιστορία. Για μένα πάνω από όλα το βόλεϊ είναι ένα παιχνίδι. Με ενδιαφέρουν η ομάδα μου και οι συμπαίκτες μου».

Απούσα από τη βραδιά ήταν και η κορυφαία της Α1 βόλεϊ των γυναικών, Μπριζίτκα Μόλναρ, που βρίσκεται στην πατρίδα της. Το βραβείο της παρέλαβε η συμπαίκτρια της στο Παναθηναϊκό, Άννα Καρπουζά, που ευχαρίστησε εκ μέρους της Σέρβας ακραίας. Η rookie, Αποστολία Νούσια, της ΕΑ Λάρισας παραλαμβάνοντας τον έπαθλο της εξήγησε πως το όνειρο των γονιών της, να παίζει δηλαδή βόλεϊ, εξελίχθηκε σε δική της μεγάλη αγάπη.

«Θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω φέτος, να κατακτήσουμε έναν τίτλο στην Ελλάδα», είπε κατά την βράβευσή του ο κορυφαίος της Α1 πόλο των ανδρών, Κώστας Μουρίκης. Ο φουνταριστός του Πανιωνίου μίλησε και για τον ατομικό του στόχο που δεν είναι άλλος από το να βρεθεί και του χρόνου στην ίδια θέση, του κορυφαίου αθλητή.

Σε αυτό, αυτό ωστόσο φέτος θα βρει μπροστά του ακόμα έναν ανταγωνιστή τον rookie, Κυριάκο Περδικέα, ο οποίος παραλαμβάνοντας το έπαθλο του, σχολίασε : «Μακάρι του χρόνου να είμαι εδώ σαν MVP του πρωταθλήματος».

Βαθμολόγησε τους συμπαίκτες του ο Τριανταφυλλίδης

Από τις ομορφότερες στιγμές της βραδιάς ήταν όταν ο ειδικός συνεργάτης της Forthnet, Μιχάλης Τριανταφυλλίδης, κλήθηκε από τους παρουσιαστές να βαθμολογήσει τους παλιούς του συμπαίκτες στα πρότυπα του επάθλου. «Στέλιος Καζάζης 6, Μουστακίδης 5, Ντράγκοβιτς 4, Αμαριανάκης 3, Γόντικας 2,Γκούσταφσον 1», ήταν η βαθμολογία που έδωσε προσθέτοντας ότι: «Όταν μπαίνει η βαθμολογία νιώθω σαν αθλητής. Βραβεύουμε πραγματικά και αντικειμενικά τους καλύτερους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x