Stoiximan Super League

Ξεσκαρτάρισμα!

Η πόρτα της εξόδου έχει ανοίξει… διάπλατα στη Νέα Σμύρνη και δεν θα κλείσει, παρά μόνο όταν την περάσουν όλοι όσοι πρέπει… Ήδη, παρελθόν από τον Πανιώνιο αποτελούν από την Πέμπτη (25/11) οι Μαξίμ Παρτούς και Πατρίκ Φουνγκουάγιο που… πέρασαν και δεν ακούμπησαν. Μάλιστα, ο Γάλλος έφυγε όπως ήρθε, αφού δεν έπαιξε καν στους «κυανέρυθρους», με τους οποίους είχε υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Η πόρτα της εξόδου έχει ανοίξει… διάπλατα στη Νέα Σμύρνη και δεν θα κλείσει, παρά μόνο όταν την περάσουν όλοι όσοι πρέπει…

Ήδη, παρελθόν από τον Πανιώνιο αποτελούν από την Πέμπτη (25/11) οι Μαξίμ Παρτούς και Πατρίκ Φουνγκουάγιο που… πέρασαν και δεν ακούμπησαν.

Μάλιστα, ο Γάλλος έφυγε όπως ήρθε, αφού δεν έπαιξε καν στους «κυανέρυθρους», με τους οποίους είχε υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Όσον αφορά τον 22χρονο αμυντικό από τη Νότια Αφρική -με τρεις συμμετοχές- και αυτός συγκαταλέγεται στις αποτυχημένες μεταγραφές του καλοκαιριού.

Πολύ σύντομα -αφού έγινε η αρχή…- με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, αναμένεται να λυθεί η συνεργασία και με τους Δημήτρη Κοιλιάρα, Ισαάκ Πούπο, Κάσπερ Ρίσγκαρντ και Ρικάρντο Βαζ Τε.

Από κει και πέρα, σε ό,τι αφορά το ιδιοκτησιακό καθεστώς, στην Πλατεία περιμένουν την επιστροφή του Κωνσταντίνου Τσακίρη από την Αμερική μέσα στις επόμενες ώρες, προκειμένου να τους ενημερώσει για το αν υπάρχει κάποια εξέλιξη στο θέμα, μετά την ακύρωση της μεταβίβασης των μετοχών σε «ξένα χέρια». Θυμίζουμε ότι η προθεσμία εκπνέει στις 29 του μήνα και μέχρι στιγμής, επίσημη κρούση δεν έχει γίνει προς τον ιδιοκτήτης της ΠΑΕ.

Στα αγωνιστικά, τέλος, ο Άκης Μάντζιος συνεχίζει να εφιστά την προσοχή των παικτών του ενόψει Ηρακλή. «Θέλει υπομονή και μεγάλη προσπάθεια. Ο αντίπαλος είναι σφιχτή ομάδα και ικανός στις αντεπιθέσεις», τους είπε ο 41χρονος τεχνικός στη χθεσινή προπόνηση.

Εξάλλου, οριστικοποιήθηκε η απουσία από την κυριακάτικη αναμέτρηση του Κουμορτζί, που ούτε χθες προπονήθηκε (περιορίστηκε σε θεραπεία), ο Βαζ Τε εγκατέλειψε με πρόβλημα στο δικέφαλο, αλλά, έτσι κι αλλιώς, δεν υπολογίζεται, ενώ ο Βαρό συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα.

Η σημερινή προπόνηση θα διεξαχθεί στις 15:00 στη Νέα Σμύρνη.

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x